‘’Aileleri Dilovası’na davet ediyoruz’’

Spor 13.09.2018 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Aileleri Dilovası’na davet ediyoruz’’

Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor hakkında çıkan olumsuz algıdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Dilovası Belediyespor’un isim olarak kamu oyunda kötü bir algısı olduğunu ve bu durumda büyük rahatsızlık duyduklarını dile getiren Başkan Laç, ‘’Bazı rakip takımlar ve futbolcu aileleri kulübümüz hakkında olumsuz söylemlerde bulunarak sanki her maçın olaylı geçtiğini ve takımların sahamıza gelmeye çekindiğini söylüyorlar. Bu söylemler bizi gerçekten derinden üzüyor. Yönetim olarak buradan tüm futbolcu ailelerini çocuklarıyla birlikte sahamıza maç izlemeye davet ediyoruz’’diyerek önemli mesaj verdi. LAÇ: SANAYİCİLER GEBZESPOR’UMUZA DESTEK OLSUN Gebze ve Dilovası bölgesindeki sanayiye vurgu yapan Başkan Laç, sanayicilerin başta Gebzespor olmak üzere spor kulüplerine rahatlıkla destek sunabilecek gücü ve potansiyeli olduğunu belirterek sanayicilere de mesaj gönderdi.  Laç, ‘’Kentimizin markası Gebzespor’umuza sanayinin kalbinin attığı Gebze’nin sahip çıkması gerekiyor. Amatör spor kulüpleri olarak bizler de bu destekten faydalanabilirsek kulüplerimizi daha iyi imkanlar altında iyi bir seviyeye taşırız’’dedi.

Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor hakkında çıkan olumsuz algıdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Dilovası Belediyespor’un isim olarak kamu oyunda kötü bir algısı olduğunu ve bu durumda büyük rahatsızlık duyduklarını dile getiren Başkan Laç, ‘’Bazı rakip takımlar ve futbolcu aileleri kulübümüz hakkında olumsuz söylemlerde bulunarak sanki her maçın olaylı geçtiğini ve takımların sahamıza gelmeye çekindiğini söylüyorlar. Bu söylemler bizi gerçekten derinden üzüyor. Yönetim olarak buradan tüm futbolcu ailelerini çocuklarıyla birlikte sahamıza maç izlemeye davet ediyoruz’’diyerek önemli mesaj verdi.

LAÇ: SANAYİCİLER GEBZESPOR’UMUZA DESTEK OLSUN

Gebze ve Dilovası bölgesindeki sanayiye vurgu yapan Başkan Laç, sanayicilerin başta Gebzespor olmak üzere spor kulüplerine rahatlıkla destek sunabilecek gücü ve potansiyeli olduğunu belirterek sanayicilere de mesaj gönderdi.  Laç, ‘’Kentimizin markası Gebzespor’umuza sanayinin kalbinin attığı Gebze’nin sahip çıkması gerekiyor. Amatör spor kulüpleri olarak bizler de bu destekten faydalanabilirsek kulüplerimizi daha iyi imkanlar altında iyi bir seviyeye taşırız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.