DAKKON'DAN ÜMİT MEDYA'YA ANLAMLI ZİYARET

Darıca 13.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 13.01.2024 - 15:58
 

DAKKON'DAN ÜMİT MEDYA'YA ANLAMLI ZİYARET

"Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında HEDEF Gazetemizi ziyaret etti.

TÜM DETAYLAR BURADA  Ziyarette "Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi" Başkanı Emine Erten ve üyeler yer alırken, Erten duygularını şu sözler ile ifade etti: "Hedef TV'yi, ÇALIŞAN GAZETECİLER günü kapsamında ziyaret ettik. Nihat Yıldırım ve Özgür Agin'e gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak, bu anlamlı günü birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve HEDEF TV İç Yapımlarından olan Özgür Agin ile Özgürce Söyleşilerin yapımcısı ve sunucucu Özgür Agin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken meclisin çalışmalarında başarılar diledi. 
"Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında HEDEF Gazetemizi ziyaret etti.

TÜM DETAYLAR BURADA 

Ziyarette "Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi" Başkanı Emine Erten ve üyeler yer alırken, Erten duygularını şu sözler ile ifade etti: "Hedef TV'yi, ÇALIŞAN GAZETECİLER günü kapsamında ziyaret ettik. Nihat Yıldırım ve Özgür Agin'e gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak, bu anlamlı günü birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve HEDEF TV İç Yapımlarından olan Özgür Agin ile Özgürce Söyleşilerin yapımcısı ve sunucucu Özgür Agin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken meclisin çalışmalarında başarılar diledi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.