AK DARICA BASINLA BULUŞTU

Darıca 15.11.2017 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK DARICA BASINLA BULUŞTU

Düzenlenen basın toplantısına Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Hülya Kodek, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Ak Parti  İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Nuran Kurşun katıldı. KONGRE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ Toplantının açılış konuşmasını Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk kısa bir selamlama konuşması yaparak sözü İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a verdi.  Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık söze gerçekleşen kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe kongre süreçlerini değerlendirerek başladı. Bıyık, Mahalle Başkanlarının kongreler sonrasında doğal görev düşümleri nedeniyle tekrar atamalarını gerçekleştirdiklerini belirttti. Mahalle yapılanmalarınında tamamlandığı belirten Bıyık, “3 gün sonra seçim olsa biz tüm teşkilatlar olarak hazırız. Bütün mahallelerde sandık kurulları dahil tüm yapılanmaları teşhisi ve tahisisi hazırdır.”dedi. ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Muzaffer Bıyık çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hastalarımıza, hacılarımıza, vefat evlerine ve diğer vatandaşlarımıza yönelik yapılan rutin ziyaretlerin dışında her mahallenin istişare kurulunu her hafta toplayarak toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantılar ilçe binamızda gerçekleşecek.  Geçtiğimiz hafta Salı günü Ankara’da grup toplantısına katıldık. Burada Başbakan yardımcımız Fikri Işık ile görüşme fırsatı yakaladık. Yaptığımız istişareler sonucunda gerek hükümet gerek büyükşehir genel Darıca kanadında ağız ve diş hastanesinin hayata geçmesi için Sağlık Bakanlığı’nın plan ve bütçesine koydurduk. Burada çocuk çenesi ve cerrahisi olacak. Bu branş için insanlarımız İzmit’e gidip geliyor. Bu çileden de kurtulmuş olacaklar. Bu iki yıllık bir birikimdir.” Dedi. EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIDIR Bu işler takip etmeyince olmuyor. Biz bu projenin hayata geçmesi için takipçi ısrarımızdan hiç vazgeçmedik. Yeter ki müteahhit ile ilgili sıkıntımız olmasın. Emniyet binamızda yaşanan sıkıntı ortada. Onun da yasal yazışmalarını takip ediyoruz. Yıllarca Darıca’da hasretini yaşadığımız bir durumdu bu emniyet binamız. Benim de aklımız almıyor. Bir müteahhit yarım yamalak inşatı bırakıp gidiyor. Bizimde vatandaşa açıklama yapmamız zorlaşıyor. En fazla üzerinde durduğumuz durum eğitimdir. İlçemizde 7 tane olan ikili eğitimi 4’e kadar düşürdük. Bunun planlamasını da yaptık. Sayın vekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ile de bunun planlamasını yaptık. 2019’a kadar Darıca’da ikili eğitim ortadan kalakacak.”dedi.  

Düzenlenen basın toplantısına Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Hülya Kodek, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Ak Parti  İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Nuran Kurşun katıldı.

KONGRE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Toplantının açılış konuşmasını Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk kısa bir selamlama konuşması yaparak sözü İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a verdi.  Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık söze gerçekleşen kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe kongre süreçlerini değerlendirerek başladı. Bıyık, Mahalle Başkanlarının kongreler sonrasında doğal görev düşümleri nedeniyle tekrar atamalarını gerçekleştirdiklerini belirttti. Mahalle yapılanmalarınında tamamlandığı belirten Bıyık, “3 gün sonra seçim olsa biz tüm teşkilatlar olarak hazırız. Bütün mahallelerde sandık kurulları dahil tüm yapılanmaları teşhisi ve tahisisi hazırdır.”dedi.

ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Muzaffer Bıyık çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hastalarımıza, hacılarımıza, vefat evlerine ve diğer vatandaşlarımıza yönelik yapılan rutin ziyaretlerin dışında her mahallenin istişare kurulunu her hafta toplayarak toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantılar ilçe binamızda gerçekleşecek.  Geçtiğimiz hafta Salı günü Ankara’da grup toplantısına katıldık. Burada Başbakan yardımcımız Fikri Işık ile görüşme fırsatı yakaladık. Yaptığımız istişareler sonucunda gerek hükümet gerek büyükşehir genel Darıca kanadında ağız ve diş hastanesinin hayata geçmesi için Sağlık Bakanlığı’nın plan ve bütçesine koydurduk. Burada çocuk çenesi ve cerrahisi olacak. Bu branş için insanlarımız İzmit’e gidip geliyor. Bu çileden de kurtulmuş olacaklar. Bu iki yıllık bir birikimdir.” Dedi.

EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIDIR

Bu işler takip etmeyince olmuyor. Biz bu projenin hayata geçmesi için takipçi ısrarımızdan hiç vazgeçmedik. Yeter ki müteahhit ile ilgili sıkıntımız olmasın. Emniyet binamızda yaşanan sıkıntı ortada. Onun da yasal yazışmalarını takip ediyoruz. Yıllarca Darıca’da hasretini yaşadığımız bir durumdu bu emniyet binamız. Benim de aklımız almıyor. Bir müteahhit yarım yamalak inşatı bırakıp gidiyor. Bizimde vatandaşa açıklama yapmamız zorlaşıyor. En fazla üzerinde durduğumuz durum eğitimdir. İlçemizde 7 tane olan ikili eğitimi 4’e kadar düşürdük. Bunun planlamasını da yaptık. Sayın vekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ile de bunun planlamasını yaptık. 2019’a kadar Darıca’da ikili eğitim ortadan kalakacak.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.