AK DARICA TOPLANDI

Darıca 26.01.2016 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK DARICA TOPLANDI

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı 34.Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti Eski İlçe Başkanı Orhan Pala bir arada yer aldılar. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ise toplantıyı meclis üyesi arkadaşları ile birlikte takip etti. OY ORANIMIZ ARTIYOR Toplantıda selamlama konuşmasını gerçekleştiren Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,” Her geçen süre içinde artan oy oranımızla halkımız bizlere olan güvenini gösterdi. Yeni dönemde de halkımıza söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde yapılan her başarılı projede her bir teşkilat mensubumuzun alın teri vardır, emeği vardır, çabası vardır. 10 yılda hep halkımızın içinde olduk. Hiç üşenmeden, ev ev, kapı kapı gezdik. Acınızı, sevinçlerinizi kısacası hayatı birlikte paylaştık. Bu güzellikleri hep birlikte başardık, sizlerin takdiri ile bundan sonra Darıcamıza hizmet etmeye birlikte devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İlçe Danışma meclisimiz hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.  

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı 34.Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti Eski İlçe Başkanı Orhan Pala bir arada yer aldılar. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ise toplantıyı meclis üyesi arkadaşları ile birlikte takip etti.

OY ORANIMIZ ARTIYOR

Toplantıda selamlama konuşmasını gerçekleştiren Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,” Her geçen süre içinde artan oy oranımızla halkımız bizlere olan güvenini gösterdi. Yeni dönemde de halkımıza söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde yapılan her başarılı projede her bir teşkilat mensubumuzun alın teri vardır, emeği vardır, çabası vardır. 10 yılda hep halkımızın içinde olduk. Hiç üşenmeden, ev ev, kapı kapı gezdik. Acınızı, sevinçlerinizi kısacası hayatı birlikte paylaştık. Bu güzellikleri hep birlikte başardık, sizlerin takdiri ile bundan sonra Darıcamıza hizmet etmeye birlikte devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İlçe Danışma meclisimiz hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.