AK Darıca’dan Ankara çıkarması!

Darıca 08.11.2017 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Darıca’dan Ankara çıkarması!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık dün ekibiyle birlikte Ankara'ya gitti. Ankara’da partisinin grup toplantısına katılan AK Parti Darıca heyeti burada bir takım temaslarda bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık dün ekibiyle birlikte Ankara'ya gitti. Ankara’da partisinin grup toplantısına katılan AK Parti Darıca heyeti burada bir takım temaslarda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve AK Parti Darıca Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı grup toplantısı sonrası heyet Milletvekilleri ve bakanları ziyaret etti. Darıca’nın çalışmaları ve beklentileriyle alakalı vekillerle istişare gerçekleştiren heyet, Ankara’da gün boyu temaslarda bulunduktan sonra Darıca’ya döndü. BAŞKAN KARABACAK DA KATILDI Öte yandan AK Parti Grup Toplantısı'na katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak toplantı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile görüşme gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde antrenörlük yaptığı dönemden tanışan iki isim samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öte yandan Karabacak, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile de bir görüşme gerçekleştirdi. 
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık dün ekibiyle birlikte Ankara'ya gitti. Ankara’da partisinin grup toplantısına katılan AK Parti Darıca heyeti burada bir takım temaslarda bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık dün ekibiyle birlikte Ankara'ya gitti. Ankara’da partisinin grup toplantısına katılan AK Parti Darıca heyeti burada bir takım temaslarda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve AK Parti Darıca Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı grup toplantısı sonrası heyet Milletvekilleri ve bakanları ziyaret etti. Darıca’nın çalışmaları ve beklentileriyle alakalı vekillerle istişare gerçekleştiren heyet, Ankara’da gün boyu temaslarda bulunduktan sonra Darıca’ya döndü.

BAŞKAN KARABACAK DA KATILDI

Öte yandan AK Parti Grup Toplantısı'na katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak toplantı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile görüşme gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde antrenörlük yaptığı dönemden tanışan iki isim samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öte yandan Karabacak, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile de bir görüşme gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.