AK Darıca Hız Kesmiyor

Darıca 05.03.2017 - 22:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Darıca Hız Kesmiyor

AK Parti Darıca SKM ekibi hız kesmeden Yeni Anayasa Sistemini anlatmaya devam ediyor. Adeta vitesi yükselten ve hızını artıran AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM ekibi girmedik Dernek, ev ve İş yeri bırakmıyor.AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önceki gün, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM Ekibiyle Darıca’da Yeni Anayasayı anlattı vatandaştan “EVET” istediler. AK Parti Darıca SKM ekibi önceki gün Darıca’da Faaliyet gösteren Darıca Şenkayalılar Derneği ve Darıca Karabüklüler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Vekil İlyas Şeker ve Başkan Muzaffer Bıyık, Şenkayalılara ve Karabüklülere Yeni Anayasayı anlatıp destek istediler. Ekip daha sonra Gençlerle bir araya gelerek, Darıcalı gençlere Yeni Anayasayı anlatılar Referandum da “EVET” istediler.   ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıcalılar daha sonra ise Şehit düşen Uzman Çavuş Salih Kaya’nın Darıca’daki Ailesini ziyaret ettiler. 

AK Parti Darıca SKM ekibi hız kesmeden Yeni Anayasa Sistemini anlatmaya devam ediyor. Adeta vitesi yükselten ve hızını artıran AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM ekibi girmedik Dernek, ev ve İş yeri bırakmıyor.AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önceki gün, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM Ekibiyle Darıca’da Yeni Anayasayı anlattı vatandaştan “EVET” istediler. AK Parti Darıca SKM ekibi önceki gün Darıca’da Faaliyet gösteren Darıca Şenkayalılar Derneği ve Darıca Karabüklüler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Vekil İlyas Şeker ve Başkan Muzaffer Bıyık, Şenkayalılara ve Karabüklülere Yeni Anayasayı anlatıp destek istediler. Ekip daha sonra Gençlerle bir araya gelerek, Darıcalı gençlere Yeni Anayasayı anlatılar Referandum da “EVET” istediler.

 

ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıcalılar daha sonra ise Şehit düşen Uzman Çavuş Salih Kaya’nın Darıca’daki Ailesini ziyaret ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.