AK Darıca’nın 3 aylık mücadelesi

Darıca 07.06.2020 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Darıca’nın 3 aylık mücadelesi

AK Parti Darıca Teşkilatı dünyayı etkisi altına alan, 10 Mart’tan bu yana ülkemizde de görünen Covid-19’la mücadelede büyük bir başarı ortaya koydu. Süreç hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Darıca Teşkilatı’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Başkan Acay ve teşkilat 65 yaş üstüne hizmette sınır tanınmadı. AK Partililer, hastaneye gidiş gelişlerinden, eczaneden ilaçlarının alınmasına kadar aylardır EVDE KALAN büyüklerimizin yardımına koştu. Her türlü istekleri, arzuları özellikle de sağlık konusunda yerine getirilmeye çalışıldı. AK Parti Darıca yönetimi, Nene Hatun Mahalle Teşkilatının da organizasyonuyla 1, 2, 3 ve 4 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını sık sık ziyarete gitti. Gece gündüz demeden hizmet veren sağlıkçıların her zaman yanlarında olduğunu hissettirdi. Varsa eksiklikleri giderildi, ihtiyaçları tamamlandı. MASKE-ELDİVEN TEMİN EDİLDİ AK Parti Darıca İlçe teşkilatı, devletin çağrısına uyup Evde Kalan vatandaşa farklı konularda da yardımcı oldu. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuldu, maske ve eldiven dağıtıldı. Ufuk Acay ve yönetimi yüreklere dokunan sosyal çalışmalara da imza attı. Teşkilat mensupları ve yaklaşık 32 bin üye tek tek arandı, hal hatırları soruldu. Öte yandan doğum günü kutlamaları da yapıldı. Pastalı sürpriz ziyaretler memnunluk yarattı. ÖZEL GÜNLER UNUTULMADI Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve teşkilatın bazı aktivitelerinde yer aldı. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitleri ziyaret bunlardan sadece biriydi. Ayrıca, Hemşireler Günü’nde Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Eczacılık Günü’nde Miray-Çankaya ve Semih Eczaneleri de ziyaret edildi. Anneler Günü de unutulmadı. AK Parti Darıca, tüm anneleri ve anne adaylarını çiçeklerle kutladı. Engelliler Haftasında, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ziyaret edildi. Dernek Başkanı Melek Arıkan’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi alınırken Covid 19 sürecinde yaşanan zorluklar, özel durumlu vatandaşların yaşadıkları problemler konuşuldu, değerlendirmeler yapıldı. Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan birçok hastaya da yine yardım eli uzatıldı. Verilen her hizmet bu zorlu süreçte bir tebessüm oluşturabilmek içindi.”

AK Parti Darıca Teşkilatı dünyayı etkisi altına alan, 10 Mart’tan bu yana ülkemizde de görünen Covid-19’la mücadelede büyük bir başarı ortaya koydu.

Süreç hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Darıca Teşkilatı’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Başkan Acay ve teşkilat 65 yaş üstüne hizmette sınır tanınmadı. AK Partililer, hastaneye gidiş gelişlerinden, eczaneden ilaçlarının alınmasına kadar aylardır EVDE KALAN büyüklerimizin yardımına koştu. Her türlü istekleri, arzuları özellikle de sağlık konusunda yerine getirilmeye çalışıldı. AK Parti Darıca yönetimi, Nene Hatun Mahalle Teşkilatının da organizasyonuyla 1, 2, 3 ve 4 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını sık sık ziyarete gitti. Gece gündüz demeden hizmet veren sağlıkçıların her zaman yanlarında olduğunu hissettirdi. Varsa eksiklikleri giderildi, ihtiyaçları tamamlandı.

MASKE-ELDİVEN TEMİN EDİLDİ

AK Parti Darıca İlçe teşkilatı, devletin çağrısına uyup Evde Kalan vatandaşa farklı konularda da yardımcı oldu. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuldu, maske ve eldiven dağıtıldı. Ufuk Acay ve yönetimi yüreklere dokunan sosyal çalışmalara da imza attı. Teşkilat mensupları ve yaklaşık 32 bin üye tek tek arandı, hal hatırları soruldu. Öte yandan doğum günü kutlamaları da yapıldı. Pastalı sürpriz ziyaretler memnunluk yarattı.

ÖZEL GÜNLER UNUTULMADI

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve teşkilatın bazı aktivitelerinde yer aldı. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitleri ziyaret bunlardan sadece biriydi. Ayrıca, Hemşireler Günü’nde Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Eczacılık Günü’nde Miray-Çankaya ve Semih Eczaneleri de ziyaret edildi. Anneler Günü de unutulmadı. AK Parti Darıca, tüm anneleri ve anne adaylarını çiçeklerle kutladı. Engelliler Haftasında, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ziyaret edildi. Dernek Başkanı Melek Arıkan’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi alınırken Covid 19 sürecinde yaşanan zorluklar, özel durumlu vatandaşların yaşadıkları problemler konuşuldu, değerlendirmeler yapıldı. Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan birçok hastaya da yine yardım eli uzatıldı. Verilen her hizmet bu zorlu süreçte bir tebessüm oluşturabilmek içindi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.