AK Gebze Başkan Köşker’e Gitti

Gebze 28.12.2017 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gebze Başkan Köşker’e Gitti

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve ilçe yönetimi katıldı. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “AK Parti İlçe Başkanımız Sn.İrfan Ayar ve ilçe teşkilatımızın birbirinden kıymetli yeni yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim utandırmasın. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine Rabbimden bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Bizlerin seçilme amacımız Gebze’ye hizmet etmek.     HAYIRLI OLSUN Bütün mesaimizi bu yönde harcıyoruz, harcamaya devam edeceğiz. Yeni ilçe yönetimimizle birlikte Gebze için güzel çalışmalara ve projelere imza atacağız. Birlikte daha güzel bir Gebze için omuz omuza çalışacağız. Yeni ilçe yönetimimiz Gebze’miz için hayırlı olsun, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da, “Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz görüşmemizde Gebze’miz için hayırlara vesile olacak projelerimizi konuştuk. Gebze’mize hayırlı olsun.” diye konuştu.  Gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve ilçe yönetimi katıldı. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “AK Parti İlçe Başkanımız Sn.İrfan Ayar ve ilçe teşkilatımızın birbirinden kıymetli yeni yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim utandırmasın. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine Rabbimden bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Bizlerin seçilme amacımız Gebze’ye hizmet etmek.

 

 

HAYIRLI OLSUN

Bütün mesaimizi bu yönde harcıyoruz, harcamaya devam edeceğiz. Yeni ilçe yönetimimizle birlikte Gebze için güzel çalışmalara ve projelere imza atacağız. Birlikte daha güzel bir Gebze için omuz omuza çalışacağız. Yeni ilçe yönetimimiz Gebze’miz için hayırlı olsun, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da, “Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz görüşmemizde Gebze’miz için hayırlara vesile olacak projelerimizi konuştuk. Gebze’mize hayırlı olsun.” diye konuştu.  Gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.