AK GEBZE’DE 74.BULUŞMA

Gebze 26.01.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GEBZE’DE 74.BULUŞMA

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 74. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti.

KOORDİNATÖR VEKİL DE KATILDI Gebze ilçe teşkilat binasındaki toplantıya  Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetim kurulu üyeleri; gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle toplantılara katılamayan İlçe Başkanı Hasan Soba'nın iyileşmiş olarak toplantıya  katılması ilçe yönetimini ve Ak Partilileri sevindiren en önemli gelişme oldu. SOBA “DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ” Toplantıda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, “1 Kasım aslında 7 Haziran seçim sürecinin tamamlanmış halidir.  AK Parti büyük bir zafer elde ederek, bu seçimden çıkmış ve 317 milletvekili çıkarmıştır. Sonuçlar tabi ki bizleri mutlu etti. Gebze, Kocaeli ve ülke acısından çok başarılı bir sonuç aldık. Artık bundan sonra daha fazla çalışacağız. 7 Haziran seçim sonuçlarını unutmadık. Oradaki değerlendirmeler ve 7 Haziran’ın doğru okunması üzerinden yapmış olduğumuz  1 Kasım seçim stratejisinin halkımız tarafından kabul görmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bizler halkımızın 7 Haziran’da vermiş olduğu mesajı doğru aldık. Oradan doğru aldığımız sonuç ile haklımız bizleri tekrar iktidar yaptı. Seçim öncesi hep olumlu tepkiler aldık.  Bunlarda  1 Kasım seçimlerinde sandığa yansıdı. 1 Kasım seçimlerinden sonra yükümüz ve sorumluluğumuz daha da arttı. Verdiğimiz bütün sözler ve taahhütlerin  hepsini yerine getireceğiz. Bu anlamda hiçbir endişemiz yoktur. Ülkemize ve bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 74. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti.

KOORDİNATÖR VEKİL DE KATILDI

Gebze ilçe teşkilat binasındaki toplantıya  Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetim kurulu üyeleri; gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle toplantılara katılamayan İlçe Başkanı Hasan Soba'nın iyileşmiş olarak toplantıya  katılması ilçe yönetimini ve Ak Partilileri sevindiren en önemli gelişme oldu.

SOBA “DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantıda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, “1 Kasım aslında 7 Haziran seçim sürecinin tamamlanmış halidir.  AK Parti büyük bir zafer elde ederek, bu seçimden çıkmış ve 317 milletvekili çıkarmıştır. Sonuçlar tabi ki bizleri mutlu etti. Gebze, Kocaeli ve ülke acısından çok başarılı bir sonuç aldık. Artık bundan sonra daha fazla çalışacağız. 7 Haziran seçim sonuçlarını unutmadık. Oradaki değerlendirmeler ve 7 Haziran’ın doğru okunması üzerinden yapmış olduğumuz  1 Kasım seçim stratejisinin halkımız tarafından kabul görmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bizler halkımızın 7 Haziran’da vermiş olduğu mesajı doğru aldık. Oradan doğru aldığımız sonuç ile haklımız bizleri tekrar iktidar yaptı. Seçim öncesi hep olumlu tepkiler aldık.  Bunlarda  1 Kasım seçimlerinde sandığa yansıdı. 1 Kasım seçimlerinden sonra yükümüz ve sorumluluğumuz daha da arttı. Verdiğimiz bütün sözler ve taahhütlerin  hepsini yerine getireceğiz. Bu anlamda hiçbir endişemiz yoktur. Ülkemize ve bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.