AK GEBZE’DEN YAVUZ SELİM ÇIKARMASI!

Gebze 28.03.2018 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GEBZE’DEN YAVUZ SELİM ÇIKARMASI!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yönetimi ve meclis üyeleri Yavuz Selim mahallesini karış karış gezdiler.

Göreve geldiği günden bu yana, sürekli halkın içinde olmaya çalışan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Yönetimi, bu kez Yavuz Selim mahallesini karış karış dolaştılar. Yavuz Selim programına Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'da iştirak etti. Gündoğan caddesinde mahalle sakinleri ile hasbihal eden Cemil Yaman,  İrfan Ayar ve arkadaşları sırayla, Yavuz Selim Derneği, Muhtar Şükriye Kavran ve Soğukpınar'lılar kıraathanesi ziyaret ettiler. YAMAN: “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Mahalle sakinlerinin başta imar olmak üzere problemlerini dinleyen Cemil Yaman; Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız  İbrahim Karaosmanoğlu "bu iki mahallenin tapularının verileceğini, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Biz de Milletvekilleri düzeyinde konunun takipçisi olacağız. Bu mahalleler şehircilik anlamında Gebze'nin en güzel bölgesi olacak” dedi. AYAR: “HAKKANİYETLİ ŞEKİLDE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM” AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ise, “Ülkenin en kangren problemlerini çözen ve bu hususta Anayasa değişikliği yapan AK Parti'nin bu problemi de hakkaniyete uygun şekilde çözeceğine inandığını ve teşkilat olarak konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. Yoğun ilgi ile gerçekleşen  programa Ak Parti Gebze İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerine de katıldı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yönetimi ve meclis üyeleri Yavuz Selim mahallesini karış karış gezdiler.

Göreve geldiği günden bu yana, sürekli halkın içinde olmaya çalışan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Yönetimi, bu kez Yavuz Selim mahallesini karış karış dolaştılar. Yavuz Selim programına Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'da iştirak etti. Gündoğan caddesinde mahalle sakinleri ile hasbihal eden Cemil Yaman,  İrfan Ayar ve arkadaşları sırayla, Yavuz Selim Derneği, Muhtar Şükriye Kavran ve Soğukpınar'lılar kıraathanesi ziyaret ettiler.

YAMAN: “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Mahalle sakinlerinin başta imar olmak üzere problemlerini dinleyen Cemil Yaman; Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız  İbrahim Karaosmanoğlu "bu iki mahallenin tapularının verileceğini, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Biz de Milletvekilleri düzeyinde konunun takipçisi olacağız. Bu mahalleler şehircilik anlamında Gebze'nin en güzel bölgesi olacak” dedi.

AYAR: “HAKKANİYETLİ ŞEKİLDE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ise, “Ülkenin en kangren problemlerini çözen ve bu hususta Anayasa değişikliği yapan AK Parti'nin bu problemi de hakkaniyete uygun şekilde çözeceğine inandığını ve teşkilat olarak konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. Yoğun ilgi ile gerçekleşen  programa Ak Parti Gebze İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerine de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.