AK GENÇ ÇAYIROVA’NIN ADAYI BELLİ OLDU!

Çayırova 04.10.2017 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ ÇAYIROVA’NIN ADAYI BELLİ OLDU!

AK GENÇ ÇAYIROVA’DA GÜLER’LE YOLA DEVAM

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi. Bugün Sabah saatlerinde AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Güler’e, gerçekleşecek kongrede yeniden aday adayı olması tebliğ edildi. BU KUTLU DAVADA GÖREV ALMAK ŞEREFTİR Öte yandan Ankara'da AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığı açıklanan İbrahim Güler, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Güler, “13 Ağustos 2014 tarihinde Çayırova İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı görevi şahsıma takdirlerinize binaen teslim edilmişti. Göreve getirildiğim günden beri;  davası Hak yol olan, Vatan, Millet ve Bayrak aşkıyla yanan bu gençliğin gücünü, arkalarında durulduğunda neler başarabileceklerini, şans verildiği sürece ülkeleri için neler yapabileceklerini,  kurucu ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, yönetimim ile birlikte en iyi şekilde göstermeye çabaladık. Bu asli görevin tekrar şahsıma verilmiş olmasından dolayı siz kıymetli büyüklerime minnetlerimi sunar, görevimi layıkıyla yerine getireceğimi beyan ederim. Bu kutlu davada; aziz milletimizin refahı için Türkiye gençliğin her zamanki yerinde olduğunu belirtmekten şeref duyarım.” dedi.
AK GENÇ ÇAYIROVA’DA GÜLER’LE YOLA DEVAM

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi. Bugün Sabah saatlerinde AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Güler’e, gerçekleşecek kongrede yeniden aday adayı olması tebliğ edildi.

BU KUTLU DAVADA GÖREV ALMAK ŞEREFTİR

Öte yandan Ankara'da AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığı açıklanan İbrahim Güler, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Güler, “13 Ağustos 2014 tarihinde Çayırova İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı görevi şahsıma takdirlerinize binaen teslim edilmişti. Göreve getirildiğim günden beri;  davası Hak yol olan, Vatan, Millet ve Bayrak aşkıyla yanan bu gençliğin gücünü, arkalarında durulduğunda neler başarabileceklerini, şans verildiği sürece ülkeleri için neler yapabileceklerini,  kurucu ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, yönetimim ile birlikte en iyi şekilde göstermeye çabaladık. Bu asli görevin tekrar şahsıma verilmiş olmasından dolayı siz kıymetli büyüklerime minnetlerimi sunar, görevimi layıkıyla yerine getireceğimi beyan ederim. Bu kutlu davada; aziz milletimizin refahı için Türkiye gençliğin her zamanki yerinde olduğunu belirtmekten şeref duyarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.