AK Genç Çayırova ‘İftara 5 Kala’ ile takdir aldı

Çayırova 21.05.2018 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Çayırova ‘İftara 5 Kala’ ile takdir aldı

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, iftarda eve yetişemeyen sürücüler ve vatandaşlara iftariyelik ikram ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘İftara 5 Kala’ uygulaması Çayırova’da yapıldı. İftar saatini araçlarında ve yolda karşılayanlara hurma ve su ikram eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Güler, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Çayırova’nın farklı noktalarında iftar saatinde evlerine yetişemeyen vatandaşlara su ve hurma ikram eden AK Gençlik’in bu uygulaması Çayırovalılar’dan da takdir aldı. İftar öncesi ve sonrası Fatih Caddesi’nde üye standı açarak AK Parti’ye yeni üyeler kazandırdıklarını belirten Başkan Güler, “24 Haziran seçimlerine 1 ay kadar kısa bir süre kalması ile seçim çalışmalarımızı hızlandırdık. SEÇİM İKİNCİ TURA KALMAYACAK 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ikinci tura kalmadan ilk turda tekrar başkan seçeceğiz. Seçim çalışmaları kapsamında Çayırova Fatih Caddesi’ne iftardan önce ve iftardan sonra üye standı açtık. İftar vaktinde genç arkadaşlarımız ile birlikte Çayırova’nın farklı noktalarında ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını gerçekleştirerek oruçlarımızı vatandaşımız ile birlikte açtık. ‘İftara 5 Kala’ uygulamamız tüm Ramazan Ayı boyunca devam edecek. İftarın ardından yine vatandaşlarımız ile birlikte teravih namazımızı icra ettik. Rabbim kılınan tüm namazları kabul etsin. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, iftarda eve yetişemeyen sürücüler ve vatandaşlara iftariyelik ikram ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘İftara 5 Kala’ uygulaması Çayırova’da yapıldı. İftar saatini araçlarında ve yolda karşılayanlara hurma ve su ikram eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Güler, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Çayırova’nın farklı noktalarında iftar saatinde evlerine yetişemeyen vatandaşlara su ve hurma ikram eden AK Gençlik’in bu uygulaması Çayırovalılar’dan da takdir aldı. İftar öncesi ve sonrası Fatih Caddesi’nde üye standı açarak AK Parti’ye yeni üyeler kazandırdıklarını belirten Başkan Güler, “24 Haziran seçimlerine 1 ay kadar kısa bir süre kalması ile seçim çalışmalarımızı hızlandırdık.

SEÇİM İKİNCİ TURA KALMAYACAK

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ikinci tura kalmadan ilk turda tekrar başkan seçeceğiz. Seçim çalışmaları kapsamında Çayırova Fatih Caddesi’ne iftardan önce ve iftardan sonra üye standı açtık. İftar vaktinde genç arkadaşlarımız ile birlikte Çayırova’nın farklı noktalarında ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını gerçekleştirerek oruçlarımızı vatandaşımız ile birlikte açtık. ‘İftara 5 Kala’ uygulamamız tüm Ramazan Ayı boyunca devam edecek. İftarın ardından yine vatandaşlarımız ile birlikte teravih namazımızı icra ettik. Rabbim kılınan tüm namazları kabul etsin. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.