AK GENÇ GEBZE BEREKET DUASI DAĞITIYOR

Gebze 14.10.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ GEBZE BEREKET DUASI DAĞITIYOR

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve Yönetimi’nden esnafa bereket duası. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Gebze Esnafına bereket duası dağıtıyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Ertan Kara’nın yapmış olduğu açıklama da, “Gebze’deki tüm esnafımıza AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları olarak bereket duası dağıtıyoruz. Gebze’deki 22 mahalle de uygulamaya başladığımız projemizde esnafımıza hem hayırlı işler diliyoruz hem de işleri bereketli olsun diyerek Bereket dualarını kendilerine takdim ediyoruz.” Dedi. 

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve Yönetimi’nden esnafa bereket duası. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Gebze Esnafına bereket duası dağıtıyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Ertan Kara’nın yapmış olduğu açıklama da, “Gebze’deki tüm esnafımıza AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları olarak bereket duası dağıtıyoruz. Gebze’deki 22 mahalle de uygulamaya başladığımız projemizde esnafımıza hem hayırlı işler diliyoruz hem de işleri bereketli olsun diyerek Bereket dualarını kendilerine takdim ediyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.