AK GENÇLER ÇAYIROVA'DA TOPLANDI!

Çayırova 21.11.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLER ÇAYIROVA'DA TOPLANDI!

AK Parti Kocaeli’nin 12 ilçe gençlik kolları başkanları AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde Çayırova’da bir araya geldi.

  AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve diğer ilçelerin gençlik kolları başkanı Çayırova’da toplandı. Çayırova Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde bir araya gelen AK Partili Başkanlar gündeme dair konuştu. EV SAHİPLİĞİ SIRASI GÜLERDEYDİ AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı da, Başkan Güler “Söz Gençlerde” adlı projelerini anlattı. Güler, “Söz gençlerde” adlı projenin detaylarından bahsederek, “Bu projemizle birçok genç kardeşimize ulaşıyoruz. Şöyle ki, gerek saha da gerekse sosyal medya üzerinden ulaştığımız gençlere bu sefer kurmuş olduğumuz internet sitemiz üzerinden ulaşıyoruz. “www.sozgenclerde.com” olarak kurmuş olduğumuz internet sitemizde düşüncesi, partisi ne olursa olsun genç kardeşlerimiz ilçemizde ne istiyor onu öğrenmek amaçlı kurduk. Sitemiz üzerinden taleplerini dinlemek, sorularına cevap bulmak için bir takım anketler hazırladık. Bu anketlerde “bizden ne istiyorlar, ne bekliyorlar, AK Parti Gençlerini nasıl bilirler?, Dertleri Nelerdir?, Nasıl eğlenirler?, Fikirleri nelerdir? Gelecekle ilgili neler düşünür?, Çayırova ile ilgili projeleri var mıdır?” gibi birkaç sorular hazırlayarak hem bizden ne istediklerini öğrenmek istedik hem de kendimizi tanıttık.” Dedi. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da ev sahipliği yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’e teşekkür etti. Program sonrası ilçe gençlik kolları başkanlarına Demirci ve Kılıç tarafından hediye takdimi edildi.  
AK Parti Kocaeli’nin 12 ilçe gençlik kolları başkanları AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde Çayırova’da bir araya geldi.

 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve diğer ilçelerin gençlik kolları başkanı Çayırova’da toplandı. Çayırova Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde bir araya gelen AK Partili Başkanlar gündeme dair konuştu.

EV SAHİPLİĞİ SIRASI GÜLERDEYDİ

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı da, Başkan Güler “Söz Gençlerde” adlı projelerini anlattı. Güler, “Söz gençlerde” adlı projenin detaylarından bahsederek, “Bu projemizle birçok genç kardeşimize ulaşıyoruz. Şöyle ki, gerek saha da gerekse sosyal medya üzerinden ulaştığımız gençlere bu sefer kurmuş olduğumuz internet sitemiz üzerinden ulaşıyoruz. “www.sozgenclerde.com” olarak kurmuş olduğumuz internet sitemizde düşüncesi, partisi ne olursa olsun genç kardeşlerimiz ilçemizde ne istiyor onu öğrenmek amaçlı kurduk. Sitemiz üzerinden taleplerini dinlemek, sorularına cevap bulmak için bir takım anketler hazırladık. Bu anketlerde “bizden ne istiyorlar, ne bekliyorlar, AK Parti Gençlerini nasıl bilirler?, Dertleri Nelerdir?, Nasıl eğlenirler?, Fikirleri nelerdir? Gelecekle ilgili neler düşünür?, Çayırova ile ilgili projeleri var mıdır?” gibi birkaç sorular hazırlayarak hem bizden ne istediklerini öğrenmek istedik hem de kendimizi tanıttık.” Dedi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da ev sahipliği yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’e teşekkür etti. Program sonrası ilçe gençlik kolları başkanlarına Demirci ve Kılıç tarafından hediye takdimi edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.