Ak Gençler Esnafa Gitti

Dilovası 26.04.2018 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Gençler Esnafa Gitti

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, SKM Başkanı Sabahattin Kahriman ve yönetimi genç esnafları ziyaret etti.

  AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, SKM Başkanı Sabahattin Kahriman ve ilçe gençlik kolları yöneticileri ile birlikte genç esnafları ziyaret etti. İş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen AK Gençler 24 Haziran süreci ile de destek istediler. Göreve geldikleri günden bugüne sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, " AK Partinin 15 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalarla görülmektedir. Bizlerde AK Gençler olarak genç kardeşlerimizin her zaman yanında olarak onlara her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. ÖNEMLİ BİR SÜREÇ Genel seçimlerin 24 Haziran’a alınması ile bizde çalışmalarımızı hızlandırdık. Aradaki bu kısa süre çok önemli, bu süreç de gecemizi gündüzümüze katacağız ve daha müreffeh bir ülke için yılmadan usanmadan her ne pahasına olursa olsun 15 yıldır çalışan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız” dedi.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, SKM Başkanı Sabahattin Kahriman ve yönetimi genç esnafları ziyaret etti.

 

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, SKM Başkanı Sabahattin Kahriman ve ilçe gençlik kolları yöneticileri ile birlikte genç esnafları ziyaret etti. İş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen AK Gençler 24 Haziran süreci ile de destek istediler.

Göreve geldikleri günden bugüne sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Emre Sarıca, " AK Partinin 15 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalarla görülmektedir. Bizlerde AK Gençler olarak genç kardeşlerimizin her zaman yanında olarak onlara her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ

Genel seçimlerin 24 Haziran’a alınması ile bizde çalışmalarımızı hızlandırdık. Aradaki bu kısa süre çok önemli, bu süreç de gecemizi gündüzümüze katacağız ve daha müreffeh bir ülke için yılmadan usanmadan her ne pahasına olursa olsun 15 yıldır çalışan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.