AK Gençler, ‘İnsan Hakları’ için sahada!

Siyaset 11.12.2019 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Gençler, ‘İnsan Hakları’ için sahada!

AK Parti Gebze Gençlik Kolları, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi günü dolayısıyla program düzenlendi. Gebze Kent Meydanı’nda stant açan gençlik kolları vatandaşlara gül, çocuklara ise balon dağıttı. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz başta olmak üzere yöneticilerin katıldığı programda partiye üye olmak isteyen vatandaşların da kayıtları alındı. “TÜRKİYE’DE DEMOKRASİ SORUNU YOK” Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Bizim medeniyetimizde insan hakkı insanın varlığındadır. İlk insan, ilk peygamber Hz. Adem’den sonra doğan bütün insanlar haklara sahip olarak dünyaya gözlerini açmaktadır. İnsan hakları ve demokrasiyle ilgili Türkiye’de sorun aranmamaktadır. Eğer bir yere bakmak gerekiyorsa, Suriye’de, Irak’ta insanları yıkıntılar arasında bırakanlara bakılmalıdır” dedi. “MAZLUMLARA SAHİP ÇIKAN TÜRKLERDİR” Programda açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ise, “İnsan hakları deyince aklımıza gelecek olan en önemli konulardan bir tanesi bizim atalarımızdır. Dünya üzerinde bir mazlum var ise onlara sahip çıkan Türklerdir. Bu anlamda nerede zulüm gören, nerede bir aç var ise bizim atalarımız her zaman yardıma koşmuştur. Bugün yine aynı coğrafyamızın herhangi bir köşesinde herhangi bir sıkıntı olduğunda yine Türkiye Cumhuriyeti olarak onların yanındayız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimiz, hükümetimiz, büyüklerimiz, gençlerimiz, açta ve açıkta olan bütün insanlara sahip çıkmaktadırlar. Daha mutlu bir ülke, daha mutlu bir dünya, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Gebze Gençlik Kolları, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi günü dolayısıyla program düzenlendi. Gebze Kent Meydanı’nda stant açan gençlik kolları vatandaşlara gül, çocuklara ise balon dağıttı. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz başta olmak üzere yöneticilerin katıldığı programda partiye üye olmak isteyen vatandaşların da kayıtları alındı.

“TÜRKİYE’DE DEMOKRASİ SORUNU YOK”

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Bizim medeniyetimizde insan hakkı insanın varlığındadır. İlk insan, ilk peygamber Hz. Adem’den sonra doğan bütün insanlar haklara sahip olarak dünyaya gözlerini açmaktadır. İnsan hakları ve demokrasiyle ilgili Türkiye’de sorun aranmamaktadır. Eğer bir yere bakmak gerekiyorsa, Suriye’de, Irak’ta insanları yıkıntılar arasında bırakanlara bakılmalıdır” dedi.

“MAZLUMLARA SAHİP ÇIKAN TÜRKLERDİR”

Programda açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ise, “İnsan hakları deyince aklımıza gelecek olan en önemli konulardan bir tanesi bizim atalarımızdır. Dünya üzerinde bir mazlum var ise onlara sahip çıkan Türklerdir. Bu anlamda nerede zulüm gören, nerede bir aç var ise bizim atalarımız her zaman yardıma koşmuştur. Bugün yine aynı coğrafyamızın herhangi bir köşesinde herhangi bir sıkıntı olduğunda yine Türkiye Cumhuriyeti olarak onların yanındayız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimiz, hükümetimiz, büyüklerimiz, gençlerimiz, açta ve açıkta olan bütün insanlara sahip çıkmaktadırlar. Daha mutlu bir ülke, daha mutlu bir dünya, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.