AK GENÇLER KUTLU DOĞUM'U UNUTMADI!

Çayırova 18.04.2016 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLER KUTLU DOĞUM'U UNUTMADI!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları kutlu doğumu unutmadı. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in Önderliği’nde Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.

KATILIM YOĞUNDU   AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.  Programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve Çayırova halkı yoğun katılım gösterdi.   GENÇLERDEN ANLAMLI PROGRAM AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.  Program öncesi gelen vatandaşlara hadis-i şerif ve gül hediye eden AK Gençliğin anlamlı programında Türk Müziği Sanatçısı Ramazan Zor ve ekibi tarafından naat, ilahi, ezgi ve kasidelerden oluşan duygu yüklü bir konser verilirken semazen gösterimi de hayran bıraktı. Program da AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları programa gelen vatandaşlara gülsuyu ve lokum ikram ettiler.   DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEMEYELİM Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “O alemlerin rabbinden, insanlığa gönderilen müjdeydi. Önderdi, rehberdi. Yolunu şaşıran bütün yüreklere kılavuz olmaya gelmişti.. Yunus Emre’nin dilinde aşk, Mevlana’nın dilinde rahmet, Ahmey Yesevi’nin dilinde hikmet,  Hacı Bektaş-ı Veli’nin dilinde sevgi ve şefkat Peygamberiydi. Muhammed-ül Emin’di. Yeryüzünün hasretle beklediği son elçiydi. Gül kokulu peygamberimizin dünyaya teşrifinin yıl dönümü kutlu olsun” dedi. Güler sözlerine şöyle devam etti; “Bugünlerde zorlu bir süreçten geçiyoruz. Toplumun her ferdini imtihan çemberinden geçiren bu zamanlarda yürekler buruk, dualar yanıktır. Bizi birbirimize düşürmek, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler var. Allah’ın yardımıyla yaşadığımız acıların üstesinden gelecek, huzura ve sükuna yeniden kavuşacağız. Ancak daha ağır bedeller ödememek için her türlü hile ve tuzağın farkında olalım. Peygamber Efendimiz (sav)’in ifadesiyle “birbirimize kenetlenmiş tuğlalara benzeyen” kardeşlik dualarımızda gedikler açılmasına izin vermeyelim. Bir olalım, insanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım.”   KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ Güler’in ardından konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç gençliğe hitaben yaptığı konuşma da “böylesi önemli bir günü unutmayarak, bizleri ve vatandaşlarımızı bu kutlu günde bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanıma ve emeği geçen tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden beri güzel işler yapan halkın içinde olan her daim saha da çaba sarf eden Gençlik Kolları Başkanımla ve yönetimiyle gurur duyuyorum. Kılıç, “Bu gün kendimizi gönül aynasında hesaba çekelim. O gönül aynasına gözlerle bakarsak doğru göremeyiz. Gönül gözüyle bakacağız. Gönül gözüyle gönül aynasında kendimiz tartacağız. Çünkü Kutlu Doğumlar gönül yorgunluklarının tedavileridir.” ifadesini kullandı.    
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları kutlu doğumu unutmadı. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in Önderliği’nde Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.

KATILIM YOĞUNDU

 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.  Programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve Çayırova halkı yoğun katılım gösterdi.

 

GENÇLERDEN ANLAMLI PROGRAM

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda kutlu doğum münasebetiyle bir program düzenledi.  Program öncesi gelen vatandaşlara hadis-i şerif ve gül hediye eden AK Gençliğin anlamlı programında Türk Müziği Sanatçısı Ramazan Zor ve ekibi tarafından naat, ilahi, ezgi ve kasidelerden oluşan duygu yüklü bir konser verilirken semazen gösterimi de hayran bıraktı. Program da AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları programa gelen vatandaşlara gülsuyu ve lokum ikram ettiler.

 

DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEMEYELİM

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “O alemlerin rabbinden, insanlığa gönderilen müjdeydi. Önderdi, rehberdi. Yolunu şaşıran bütün yüreklere kılavuz olmaya gelmişti.. Yunus Emre’nin dilinde aşk, Mevlana’nın dilinde rahmet, Ahmey Yesevi’nin dilinde hikmet,  Hacı Bektaş-ı Veli’nin dilinde sevgi ve şefkat Peygamberiydi. Muhammed-ül Emin’di. Yeryüzünün hasretle beklediği son elçiydi. Gül kokulu peygamberimizin dünyaya teşrifinin yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Güler sözlerine şöyle devam etti; “Bugünlerde zorlu bir süreçten geçiyoruz. Toplumun her ferdini imtihan çemberinden geçiren bu zamanlarda yürekler buruk, dualar yanıktır. Bizi birbirimize düşürmek, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler var. Allah’ın yardımıyla yaşadığımız acıların üstesinden gelecek, huzura ve sükuna yeniden kavuşacağız. Ancak daha ağır bedeller ödememek için her türlü hile ve tuzağın farkında olalım. Peygamber Efendimiz (sav)’in ifadesiyle “birbirimize kenetlenmiş tuğlalara benzeyen” kardeşlik dualarımızda gedikler açılmasına izin vermeyelim. Bir olalım, insanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım.”

 

KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Güler’in ardından konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç gençliğe hitaben yaptığı konuşma da “böylesi önemli bir günü unutmayarak, bizleri ve vatandaşlarımızı bu kutlu günde bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanıma ve emeği geçen tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden beri güzel işler yapan halkın içinde olan her daim saha da çaba sarf eden Gençlik Kolları Başkanımla ve yönetimiyle gurur duyuyorum.

Kılıç, “Bu gün kendimizi gönül aynasında hesaba çekelim. O gönül aynasına gözlerle bakarsak doğru göremeyiz. Gönül gözüyle bakacağız. Gönül gözüyle gönül aynasında kendimiz tartacağız. Çünkü Kutlu Doğumlar gönül yorgunluklarının tedavileridir.” ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.