AK Gençler yarın Fikri Işık'ı ağırlayacak!

Gebze 04.02.2017 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gençler yarın Fikri Işık'ı ağırlayacak!

AK Parti Gebze Gençlik Kolları yarın 'ahde vefa' yemeği adlı programda Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ı ağırlayacak.

  Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara öncülüğünde düzenlenen programa Milli Savunma Bakanı Fikri Işık,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eski dönem gençlik kollarında görev yapan siyasetçiler katılacak. YÜRÜYÜŞ YAPACAKLAR! Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara,"Yarın sabah 08:00'da Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın katılımı ile ilk önce Gaziler dağı piknik alanı yürüyüş parkurunda yürüyüş yapacağız.Daha sonra ise saat 10:00'da ahde vefa yemeği programında  buluşacağız"dedi.
AK Parti Gebze Gençlik Kolları yarın 'ahde vefa' yemeği adlı programda Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ı ağırlayacak.
 

Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara öncülüğünde düzenlenen programa Milli Savunma Bakanı Fikri Işık,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eski dönem gençlik kollarında görev yapan siyasetçiler katılacak.

YÜRÜYÜŞ YAPACAKLAR!
Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara,"Yarın sabah 08:00'da Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın katılımı ile ilk önce Gaziler dağı piknik alanı yürüyüş parkurunda yürüyüş yapacağız.Daha sonra ise saat 10:00'da ahde vefa yemeği programında  buluşacağız"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.