AK KADROLARLA EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPIYORUZ

Darıca 07.04.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK KADROLARLA EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPIYORUZ

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ziyarette  , “30 Mart Yerel Seçimlerinin üzerinden geçen iki yıllık sürede  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi başta olmak üzere sahil 3. Etap Çalışmaları,Aslan Çimento Yolu’nun açılması, altyapı , üstyapı çalışmaları ,Teknolojik Mola, Dedeme Çanakkale’ye Gidiyorum Projesi gibi bir çok önemli proje ilçemiz Darıca’da hayata geçmiştir.Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Vatandaşlarımızın büyük teveccüh göstererek yüzde 51 oy oranıyla yerel idareleri teslim ettiği sizler , halkımızın partimize olan güvenini boşa çıkarmayarak önemli çalışmaları hayata geçirdiniz.” diyerek Başkan Karabacak ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. PARTİMİZİN EMRİNDEYİM Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise, “başta siz değerli dava arkadaşlarımız olmak üzere partimizin her kademesinde görev yapan fedakar kardeşlerime teşekkür ediyorum.Yaptığımız her başarılı çalışmanın ardında sizlerin ve halkımızın gücünü arkamızda hissediyoruz.Partimizin 2023 Hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Darıca bırakma adına bundan sonra da önemli projelerle halkımızın karşısında olacağız.Başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere, çalışmalarımızda örnek aldığımız siyasi büyüklerimize bu noktada teşekkür ediyorum.” diyerek yerel seçimlerin ardından geçen iki yıllık sürenin kısa bir değerlendirmesini yaptı.
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ziyarette  , “30 Mart Yerel Seçimlerinin üzerinden geçen iki yıllık sürede  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi başta olmak üzere sahil 3. Etap Çalışmaları,Aslan Çimento Yolu’nun açılması, altyapı , üstyapı çalışmaları ,Teknolojik Mola, Dedeme Çanakkale’ye Gidiyorum Projesi gibi bir çok önemli proje ilçemiz Darıca’da hayata geçmiştir.Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Vatandaşlarımızın büyük teveccüh göstererek yüzde 51 oy oranıyla yerel idareleri teslim ettiği sizler , halkımızın partimize olan güvenini boşa çıkarmayarak önemli çalışmaları hayata geçirdiniz.” diyerek Başkan Karabacak ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

PARTİMİZİN EMRİNDEYİM

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise, “başta siz değerli dava arkadaşlarımız olmak üzere partimizin her kademesinde görev yapan fedakar kardeşlerime teşekkür ediyorum.Yaptığımız her başarılı çalışmanın ardında sizlerin ve halkımızın gücünü arkamızda hissediyoruz.Partimizin 2023 Hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Darıca bırakma adına bundan sonra da önemli projelerle halkımızın karşısında olacağız.Başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere, çalışmalarımızda örnek aldığımız siyasi büyüklerimize bu noktada teşekkür ediyorum.” diyerek yerel seçimlerin ardından geçen iki yıllık sürenin kısa bir değerlendirmesini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.