AK KOCAELİ’Yİ UZUNOĞLU TEMSİL EDECEK!

Kocaeli 31.01.2017 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KOCAELİ’Yİ UZUNOĞLU TEMSİL EDECEK!

  AK Parti’de referanduma yönelik çalışmalar resmen başlıyor. AK Parti Kocaeli SKM Başkanı, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, çarşamba günü Ankara’ya gidecek. 81 il teşkilatının temsilcilerine perşembe günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partinin referanduma hazırlık ilkelerini anlatacak. Bu toplantıda ilimizi Mehmet Uzunoğlu temsil edecek. PROGRAM BELLİ DEĞİL AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, referandum öncesinde ilimizle ilgili henüz kesinleşmiş bir miting programı olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 40 ili ziyaret etmesi, Başbakan Yıldırım’ın ise Cumhurbaşkanı’nın gitmediği illerde miting yapması planlanıyor. Ceyhan, “İlimizin de aralarında bulunduğu büyük kentlerde miting bekliyoruz. Ama henüz program kesinleşmedi” dedi.  

 

AK Parti’de referanduma yönelik çalışmalar resmen başlıyor. AK Parti Kocaeli SKM Başkanı, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, çarşamba günü Ankara’ya gidecek. 81 il teşkilatının temsilcilerine perşembe günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partinin referanduma hazırlık ilkelerini anlatacak. Bu toplantıda ilimizi Mehmet Uzunoğlu temsil edecek.

PROGRAM BELLİ DEĞİL

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, referandum öncesinde ilimizle ilgili henüz kesinleşmiş bir miting programı olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 40 ili ziyaret etmesi, Başbakan Yıldırım’ın ise Cumhurbaşkanı’nın gitmediği illerde miting yapması planlanıyor. Ceyhan, “İlimizin de aralarında bulunduğu büyük kentlerde miting bekliyoruz. Ama henüz program kesinleşmedi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.