AK Kocaelili başkan görevi bıraktı!

Siyaset 11.06.2020 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kocaelili başkan görevi bıraktı!

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz görevini bıraktığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden il kadın kolları başkanlığı görevinden ayrıldığını duyuran Serpil yılmaz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “11 Nisan 2016 tarihinde hayatımın en onurlu görevi olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafıma tevdi edilmişti. Ak Parti davasının bir neferi olmanın şereflerin en büyüğü olduğunu iliklerine kadar hisseden bir teşkilatçı olarak böyle bir görevin ne kadar büyük onur olduğunu ifade edecek bir kelime bulmak inanın benim için çok zor... GENEL MERKEZDE GÖREV ALACAĞIM Bu kutlu yolda kaderi milletimizin kaderi ile bütünleşmiş olan, kurulduğu günden bugüne millete hizmet yolunda durmadan ilerleyen AK Partimizin bütün kademelerinde görev yapmak çok gurur vericidir ancak Kadın Kollarında görev yapmak ayrı bir gururdur. Bugün, 4 yılı aşkın süredir gururla taşıdığım Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Genel Merkez Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum. YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR Kuruluşundan beri onurla çalıştığım Kocaeli teşkilatlarında, Kocaeli’nin bütün mahallerinde ayak izimiz var şükürler olsun. Bugün itibarıyla da Genel Merkez Kadın Kollarında göreve başlıyorum. Bir derdimiz var diyerek çıktığımız bu yolda işimizden aşımızdan zamanımızdan fedakarlık yaparak benimle birlikte yol yürüyen bütün yol arkadaşlarıma, desteklerini benden hiç esirgemeyen kıymetli aileme, çok değerli partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için, Milletimize, ülkemize daha fazla hizmet etmek için, Kadınlarımızın derdine derman olmak için, Mazlumun, ihtiyacı olanın, derdi olanın yanında olmak için DAHA YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR!”

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz görevini bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden il kadın kolları başkanlığı görevinden ayrıldığını duyuran Serpil yılmaz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “11 Nisan 2016 tarihinde hayatımın en onurlu görevi olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafıma tevdi edilmişti. Ak Parti davasının bir neferi olmanın şereflerin en büyüğü olduğunu iliklerine kadar hisseden bir teşkilatçı olarak böyle bir görevin ne kadar büyük onur olduğunu ifade edecek bir kelime bulmak inanın benim için çok zor...

GENEL MERKEZDE GÖREV ALACAĞIM

Bu kutlu yolda kaderi milletimizin kaderi ile bütünleşmiş olan, kurulduğu günden bugüne millete hizmet yolunda durmadan ilerleyen AK Partimizin bütün kademelerinde görev yapmak çok gurur vericidir ancak Kadın Kollarında görev yapmak ayrı bir gururdur. Bugün, 4 yılı aşkın süredir gururla taşıdığım Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Genel Merkez Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum.

YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

Kuruluşundan beri onurla çalıştığım Kocaeli teşkilatlarında, Kocaeli’nin bütün mahallerinde ayak izimiz var şükürler olsun. Bugün itibarıyla da Genel Merkez Kadın Kollarında göreve başlıyorum. Bir derdimiz var diyerek çıktığımız bu yolda işimizden aşımızdan zamanımızdan fedakarlık yaparak benimle birlikte yol yürüyen bütün yol arkadaşlarıma, desteklerini benden hiç esirgemeyen kıymetli aileme, çok değerli partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için, Milletimize, ülkemize daha fazla hizmet etmek için, Kadınlarımızın derdine derman olmak için, Mazlumun, ihtiyacı olanın, derdi olanın yanında olmak için DAHA YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.