AK Parti’de liste bugün açıklanıyor

Kocaeli 10.06.2019 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de liste bugün açıklanıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il yönetim kurulu üyeliği için ilçe teşkilatlarından gönderilen isimler arasında titiz bir seçim yapılarak, 49 kişilik il yönetim kurulu listesinin bugün açıklanacağını söyledi.

3 Mayıs’ta tarihinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından il başkanlığı görevine 24 Mayıs tarihinde atanan Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve görevden alınan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı istişarenin ardından 49 kişiden oluşan il yönetim kurulu üye listesini tamamladı. Yönetim listesini daha erken açıklayacaklarını ancak araya giren bayram tatilli dolayısı ile bugüne bıraktıklarını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Çalışmalarımızda sona geldik, son rötuşları yapmaktayız, listeyi hafta sonu genel merkeze götüreceğim. Hafta başında da yönetim kurulu listemizi açıklayacağız. LİSTEYİ TEK BAŞIMA YAPMADIM Göreve getirildiğimden bu yana acele etmedim. Kusursuz bir şekilde istişareler yaptım. İl yönetimine girebilmek için çalışabilecek, vakit ayırabilecek isimler üzerinde durdum. Kişilere asla takılmadım. Partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim kurulu için ince elleyip sık dokumak gerekirdi. Bunu yaptım. Tüm teşkilatı birleştirdiğime inanıyorum. Bu bütünlüğü il iftarımızda da ortaya koyduk. 49 kişilik yönetim kurulu listesi için titiz bir çaba ortaya koyduk. Listeyi elbette ki tek başıma oluşturmadım. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir yönetim ortaya koyduk. Yeni yönetimin tüm teşkilatları kucaklayarak partiyi ileriye taşıyacak bir yapıya sahip olması koşulunu öne sürdüm. Öyle de oldu. AK Parti’de dargınlık istemiyorum. Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yapacağız. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir liste olduğuna inanıyorum. GEBZE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Liste açıklandığında da kimse gönül koymasın. Ak Parti’de dargınlık dönemi bitmiştir” dedi. Listede Gebzeli isimlerin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Başkan Ellibeş, “Diğer tüm ilçelerimiz gibi Gebze’de bizler için çok önemlidir. Gebze ve bölgesi lokomotif yerlerimiz arasında yer almaktadır. Gebze’nin Türkiye ekonomisine ve partimize yaptığı katkılar ortadadır ve tartışılmaz. Ekibimizde de Gebze bölgesinden isimler mutlaka görev yapacaktır. Gebze’yle ilgili heyecanımız tamdır” diye konuştu. Bugün açıklanacak olan yönetim kurulu listesinde Gebzeli hangi isimlerin olacağı merak konusu.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il yönetim kurulu üyeliği için ilçe teşkilatlarından gönderilen isimler arasında titiz bir seçim yapılarak, 49 kişilik il yönetim kurulu listesinin bugün açıklanacağını söyledi.

3 Mayıs’ta tarihinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından il başkanlığı görevine 24 Mayıs tarihinde atanan Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve görevden alınan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı istişarenin ardından 49 kişiden oluşan il yönetim kurulu üye listesini tamamladı. Yönetim listesini daha erken açıklayacaklarını ancak araya giren bayram tatilli dolayısı ile bugüne bıraktıklarını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Çalışmalarımızda sona geldik, son rötuşları yapmaktayız, listeyi hafta sonu genel merkeze götüreceğim. Hafta başında da yönetim kurulu listemizi açıklayacağız.

LİSTEYİ TEK BAŞIMA YAPMADIM

Göreve getirildiğimden bu yana acele etmedim. Kusursuz bir şekilde istişareler yaptım. İl yönetimine girebilmek için çalışabilecek, vakit ayırabilecek isimler üzerinde durdum. Kişilere asla takılmadım. Partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim kurulu için ince elleyip sık dokumak gerekirdi. Bunu yaptım. Tüm teşkilatı birleştirdiğime inanıyorum. Bu bütünlüğü il iftarımızda da ortaya koyduk. 49 kişilik yönetim kurulu listesi için titiz bir çaba ortaya koyduk. Listeyi elbette ki tek başıma oluşturmadım. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir yönetim ortaya koyduk. Yeni yönetimin tüm teşkilatları kucaklayarak partiyi ileriye taşıyacak bir yapıya sahip olması koşulunu öne sürdüm. Öyle de oldu. AK Parti’de dargınlık istemiyorum. Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yapacağız. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir liste olduğuna inanıyorum.

GEBZE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Liste açıklandığında da kimse gönül koymasın. Ak Parti’de dargınlık dönemi bitmiştir” dedi. Listede Gebzeli isimlerin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Başkan Ellibeş, “Diğer tüm ilçelerimiz gibi Gebze’de bizler için çok önemlidir. Gebze ve bölgesi lokomotif yerlerimiz arasında yer almaktadır. Gebze’nin Türkiye ekonomisine ve partimize yaptığı katkılar ortadadır ve tartışılmaz. Ekibimizde de Gebze bölgesinden isimler mutlaka görev yapacaktır. Gebze’yle ilgili heyecanımız tamdır” diye konuştu. Bugün açıklanacak olan yönetim kurulu listesinde Gebzeli hangi isimlerin olacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.