Ak Parti'de temayül 2 Mayıs'ta

Kocaeli 29.04.2018 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti'de temayül 2 Mayıs'ta

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 2 bin partilinin oy kullanacağı temayül yoklamasını 2 Mayıs’ta yapacaklarını belirtti.

13 SANDIK KURULACAK Çiçeği burnunda AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy şu açıklamalarda bulundu: “2 Mayıs Çarşamba günü temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Bu tarihte bütün Türkiye’de temayülünü yapacak. Temayül saat 10.00’da başlayıp akşam 16.00’ya kadar sürecek. Mevcut vekiller temayül yoklamasına girmeyecek. Temayüle teşkilat başkanı Orhan Barış başkanlık edecek. Toplamda 13 sandık kurulacak. Oy kullanacak partililer 13 kişinin ismini yazacak. Ne eksik ne fazla. 2 BİN KİŞİ OY KULLANACAK  Üyeliği devam eden parti kurucuları, il yönetim kurulu başkan ve yönetimi, il gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetimi, il demokrasi hakem kurulu başkan ve yönetimi, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe yönetim başkan ve yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve eski milletvekilleri toplamda yaklaşık 2 bin kişi oy kullanacak.”
AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 2 bin partilinin oy kullanacağı temayül yoklamasını 2 Mayıs’ta yapacaklarını belirtti.

13 SANDIK KURULACAK

Çiçeği burnunda AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy şu açıklamalarda bulundu: “2 Mayıs Çarşamba günü temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Bu tarihte bütün Türkiye’de temayülünü yapacak. Temayül saat 10.00’da başlayıp akşam 16.00’ya kadar sürecek. Mevcut vekiller temayül yoklamasına girmeyecek. Temayüle teşkilat başkanı Orhan Barış başkanlık edecek. Toplamda 13 sandık kurulacak. Oy kullanacak partililer 13 kişinin ismini yazacak. Ne eksik ne fazla.

2 BİN KİŞİ OY KULLANACAK 

Üyeliği devam eden parti kurucuları, il yönetim kurulu başkan ve yönetimi, il gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetimi, il demokrasi hakem kurulu başkan ve yönetimi, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe yönetim başkan ve yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve eski milletvekilleri toplamda yaklaşık 2 bin kişi oy kullanacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.