AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kocaeli 27.01.2017 - 08:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

AK Parti İl Gençlik Kolları daha önce kullandıkları Türk Bayraklarını yıkayıp ütüledikten sonra referandum sürecinde tekrar kullanacak.

      AK Parti il başkanlığının önüne asılan ve hava durumundan ötürü ıslanan ve çamurlanan Türk bayraklarını İl Gençlik kolları yöneticileri toplayıp yıkadı ve ütüleyerek referandum da tekrar kullanmak üzere hazırlıyor.   ‘’UZUNOĞLU’NDAN GENÇLERE TEBRİK’’ İl Gençlik Kollarının toplantı odasında yıkanan bayrakları ütüleyen bayan yöneticileri ziyaret eden SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu ve ekibi, Gençlik Kolları Başkanı Kahraman’ı ve ekibini bu örnek davranışından dolayı tebrik ederek kendilerine yardım etti.   ‘’BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ’’ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN, ‘’Hava şartlarından dolayı ıslanan kirlenen Bayrakları yöneticilerimiz ile beraber önce yıkadık ve şimdi de ütüleyip referandumda kullanma üzere paketliyoruz.’’ Dedi. Sözlerine devam eden Kahraman, ‘’İsraf haramdır. Bu şiarla gençlik kolları olarak bayraklarımızı hem israf olmasın diye hem de özgürIüğümüzün simgesi, bağımsızIığımızın semboIü oIan kutsal bayrağımıza saygımızdan dolayı bu yolu izledik. Referandum sürecinde vatandaşlarımızın balkonuna asacağız. Bütün düşmanlarımız bayrağımızı düşürmeye çalışıyor. Bizde AKGENÇLİK olarak bayrağımıza sahip çıkacağız. Düşmemesi için gerekirse canımızı vereceğiz.’’ Dedi.
AK Parti İl Gençlik Kolları daha önce kullandıkları Türk Bayraklarını yıkayıp ütüledikten sonra referandum sürecinde tekrar kullanacak.

 

 

 

AK Parti il başkanlığının önüne asılan ve hava durumundan ötürü ıslanan ve çamurlanan Türk bayraklarını İl Gençlik kolları yöneticileri toplayıp yıkadı ve ütüleyerek referandum da tekrar kullanmak üzere hazırlıyor.

 

‘’UZUNOĞLU’NDAN GENÇLERE TEBRİK’’

İl Gençlik Kollarının toplantı odasında yıkanan bayrakları ütüleyen bayan yöneticileri ziyaret eden SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu ve ekibi, Gençlik Kolları Başkanı Kahraman’ı ve ekibini bu örnek davranışından dolayı tebrik ederek kendilerine yardım etti.

 

‘’BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ’’

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN, ‘’Hava şartlarından dolayı ıslanan kirlenen Bayrakları yöneticilerimiz ile beraber önce yıkadık ve şimdi de ütüleyip referandumda kullanma üzere paketliyoruz.’’ Dedi. Sözlerine devam eden Kahraman, ‘’İsraf haramdır. Bu şiarla gençlik kolları olarak bayraklarımızı hem israf olmasın diye hem de özgürIüğümüzün simgesi, bağımsızIığımızın semboIü oIan kutsal bayrağımıza saygımızdan dolayı bu yolu izledik. Referandum sürecinde vatandaşlarımızın balkonuna asacağız. Bütün düşmanlarımız bayrağımızı düşürmeye çalışıyor. Bizde AKGENÇLİK olarak bayrağımıza sahip çıkacağız. Düşmemesi için gerekirse canımızı vereceğiz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.