AK Parti kalesinde geçit vermedi!

Gebze 05.04.2019 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti kalesinde geçit vermedi!

AK Parti’nin her seçimde oy deposu olan ve 6 Mahalleden oluşan Beylikbağı bölgesi zirveyi kimseye kaptırmadı. Tapu sorununa rağmen AK Parti’ye bölgede güçlü destek veren seçmen, “Sorunlarımızı yine sen çözersin.” mesajı verdi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti, kalesi durumunda ki Beylikbağı’nda geçit vermedi. Her seçimde AK Parti’nin oy deposu olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında AK Parti’ye en güçlü desteği veren Beylikbağı bölgesinde ki 6 mahallede AK Parti yine rakiplerine fark attı. Özellikle Büyükşehir ve Belediye Meclis seçimlerinde AK Parti bu 6 mahallede oy patlaması yaşarken, sadece İlçe Belediye başkanlığı Seçimlerinde az da olsa oy kaybı yaşandı. Tapu sorununun yaşandığı Yavuz Selim ve Hürriyet’te de AK Parti birinciliği kaptırmadı. Seçmen, AK Parti’ye “ Sorunumuz var ama çözüm adresimizde sensin. ”mesajı verdi. BÜYÜKAKIN FARK ATTI AK Parti’nin kalesi olan Beylikbağı bölgesindeki Büyükşehir seçimlerine bakıldığı zaman birinciliği yine Yüzde 79 oranıyla Beylikbağı Mahallesi, ikinciliği Yüzde 73 ile Ulus, üçüncülüğü Yüzde 66 oy oranıyla Hürriyet, dördüncülüğü yine Yüzde 66 ile Mimar Sinan alırken, yavuz Selim mahallesi Yüzde 65 ile altıncı, Adem Yavuz Mahallesi ise Yüzde 64 ile sekizinci oldu. Yeni Kocaeli büyükşehir belediye başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın en güçlü desteği Beylikbağı bölgesinden almış oldu. İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA DÜŞÜŞ YAŞANDI Gebze Belediye başkanlığı seçimlerinde ilk sırayı Yüzde 68 ile Beylikbağı Mahallesi, ikinci sırayı Yüzde 66 ile Ulus, Üçüncü sırayı Yüzde 61 ile Adem Yavuz, dördüncü sırayı Yüzde 60 ile Mimar Sinan alırken, yedinci sırada yer alan Hürriyet Mahallesi’nde AK Parti’ye Yüzde 55, on beşinci sırada yer alan Yavuz Selim Mahallesinde ise AK Parti’ye yüzde 51 oy çıktı. Gebze Adayı Zinnur Büyükgöz, Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a göre oy kaybı yaşasa da bu 6 mahallede ilk sırada yer alan aday oldu. BELEDİYE MECLİSİ’NDE AK PARTİ FARKI Belediye meclis Üyeliği seçimlerinde ise AK Parti, Büyükşehir Adayı Tahir Büyükakın’a yakın oy oranlarına ulaştı. İlk sırayı alan Beylikbağı Yüzde 73 oy oranı yakalarken, ikinci yüzde 71 ile Ulus, Üçüncü Yüzde 66 ile Adem Yavuz, dördüncü Yüzde 63 ile Mimar Sinan olurken, Hürriyet Mahallesi’nde AK Parti’ye yüzde 63, Yavuz Selim’de ise Yüzde 60 oy çıktı. Böylelikle seçmen Belediye Meclisi’nde de AK Parti’ye güçlü bir destek vermiş oldu.
AK Parti’nin her seçimde oy deposu olan ve 6 Mahalleden oluşan Beylikbağı bölgesi zirveyi kimseye kaptırmadı. Tapu sorununa rağmen AK Parti’ye bölgede güçlü destek veren seçmen, “Sorunlarımızı yine sen çözersin.” mesajı verdi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti, kalesi durumunda ki Beylikbağı’nda geçit vermedi. Her seçimde AK Parti’nin oy deposu olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında AK Parti’ye en güçlü desteği veren Beylikbağı bölgesinde ki 6 mahallede AK Parti yine rakiplerine fark attı. Özellikle Büyükşehir ve Belediye Meclis seçimlerinde AK Parti bu 6 mahallede oy patlaması yaşarken, sadece İlçe Belediye başkanlığı Seçimlerinde az da olsa oy kaybı yaşandı. Tapu sorununun yaşandığı Yavuz Selim ve Hürriyet’te de AK Parti birinciliği kaptırmadı. Seçmen, AK Parti’ye “ Sorunumuz var ama çözüm adresimizde sensin. ”mesajı verdi.

BÜYÜKAKIN FARK ATTI

AK Parti’nin kalesi olan Beylikbağı bölgesindeki Büyükşehir seçimlerine bakıldığı zaman birinciliği yine Yüzde 79 oranıyla Beylikbağı Mahallesi, ikinciliği Yüzde 73 ile Ulus, üçüncülüğü Yüzde 66 oy oranıyla Hürriyet, dördüncülüğü yine Yüzde 66 ile Mimar Sinan alırken, yavuz Selim mahallesi Yüzde 65 ile altıncı, Adem Yavuz Mahallesi ise Yüzde 64 ile sekizinci oldu. Yeni Kocaeli büyükşehir belediye başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın en güçlü desteği Beylikbağı bölgesinden almış oldu.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA DÜŞÜŞ YAŞANDI

Gebze Belediye başkanlığı seçimlerinde ilk sırayı Yüzde 68 ile Beylikbağı Mahallesi, ikinci sırayı Yüzde 66 ile Ulus, Üçüncü sırayı Yüzde 61 ile Adem Yavuz, dördüncü sırayı Yüzde 60 ile Mimar Sinan alırken, yedinci sırada yer alan Hürriyet Mahallesi’nde AK Parti’ye Yüzde 55, on beşinci sırada yer alan Yavuz Selim Mahallesinde ise AK Parti’ye yüzde 51 oy çıktı. Gebze Adayı Zinnur Büyükgöz, Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a göre oy kaybı yaşasa da bu 6 mahallede ilk sırada yer alan aday oldu.

BELEDİYE MECLİSİ’NDE AK PARTİ FARKI

Belediye meclis Üyeliği seçimlerinde ise AK Parti, Büyükşehir Adayı Tahir Büyükakın’a yakın oy oranlarına ulaştı. İlk sırayı alan Beylikbağı Yüzde 73 oy oranı yakalarken, ikinci yüzde 71 ile Ulus, Üçüncü Yüzde 66 ile Adem Yavuz, dördüncü Yüzde 63 ile Mimar Sinan olurken, Hürriyet Mahallesi’nde AK Parti’ye yüzde 63, Yavuz Selim’de ise Yüzde 60 oy çıktı. Böylelikle seçmen Belediye Meclisi’nde de AK Parti’ye güçlü bir destek vermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.