AK Parti'li kadınlarda bekleyiş sürüyor

Kocaeli 17.03.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti'li kadınlarda bekleyiş sürüyor

AK Parti İl Kadın Kolları Emine Zeybek’in ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa etmesinin üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen kadın kollarına yeni bir başkan atamadı

AK Parti İl Kadın Kolları Emine Zeybek’in ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa etmesinin üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen kadın kollarına yeni bir başkan atamadı   AK Parti İl Kadın Kolları’nda yeni başkan bekleyişi devam ediyor. 2 Şubat tarihinde ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa eden İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek’in yerine henüz bir isim atanmadı. Yaşanan 1 buçuk aylık süreçte AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nden gelen isimler yaklaşık üç hafta önce adaylarla görüştü. Fakat aradan geçen zamanda kadın kolları için başvuru yapan 6 isimden hiçbiri genel merkeze çağırılmadı. KİMSE ÇAĞIRILMADI AK Parti İl Kadın Kolları için genel merkezden gelen heyet önce adaylarla daha sonra ise İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe kadın kolları başkanları ve çeşitli partililerle görüşmeler yapıldı. Fakat aradan geçen zamana rağmen hiçbir aday genel merkeze çağırılmadı. Sürecin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili de net bir bilgi yok. HERKES BEKLEMEDE İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında il kadın kolları başkanının kısa zaman içinde belirleneceğini tahmin ettiklerini ifade etmişti. Fakat Ceyhan’ın açıklamalarının üzerinden haftalar geçse de henüz kadın kollarıyla ilgili herhangi bir atılmadı. YOĞUNLUK FAKTÖRÜ AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı’nın atanmasının gecikmesinin sebebi olarak ise AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nde yaşanan yoğunluk olduğu öne sürülüyor. Kocaeli ile birlikte 7 ilde kadın kolları başkanı atanması durumu olduğu ifade ediliyor. Bu yoğunluğun da sürece etki ettiği söyleniyor.
AK Parti İl Kadın Kolları Emine Zeybek’in ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa etmesinin üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen kadın kollarına yeni bir başkan atamadı

AK Parti İl Kadın Kolları Emine Zeybek’in ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa etmesinin üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen kadın kollarına yeni bir başkan atamadı

 

AK Parti İl Kadın Kolları’nda yeni başkan bekleyişi devam ediyor. 2 Şubat tarihinde ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa eden İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek’in yerine henüz bir isim atanmadı. Yaşanan 1 buçuk aylık süreçte AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nden gelen isimler yaklaşık üç hafta önce adaylarla görüştü. Fakat aradan geçen zamanda kadın kolları için başvuru yapan 6 isimden hiçbiri genel merkeze çağırılmadı.


KİMSE ÇAĞIRILMADI
AK Parti İl Kadın Kolları için genel merkezden gelen heyet önce adaylarla daha sonra ise İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe kadın kolları başkanları ve çeşitli partililerle görüşmeler yapıldı. Fakat aradan geçen zamana rağmen hiçbir aday genel merkeze çağırılmadı. Sürecin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili de net bir bilgi yok.


HERKES BEKLEMEDE
İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında il kadın kolları başkanının kısa zaman içinde belirleneceğini tahmin ettiklerini ifade etmişti. Fakat Ceyhan’ın açıklamalarının üzerinden haftalar geçse de henüz kadın kollarıyla ilgili herhangi bir atılmadı.


YOĞUNLUK FAKTÖRÜ
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı’nın atanmasının gecikmesinin sebebi olarak ise AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nde yaşanan yoğunluk olduğu öne sürülüyor. Kocaeli ile birlikte 7 ilde kadın kolları başkanı atanması durumu olduğu ifade ediliyor. Bu yoğunluğun da sürece etki ettiği söyleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.