AK Parti Pazartesi’yi bekliyor!

Kocaeli 30.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti Pazartesi’yi bekliyor!

AK Parti’de gözler önümüzdeki dönemde girilecek kongre sürecine çevrilmiş durumda.

AK Parti’de gözler önümüzdeki dönemde girilecek kongre sürecine çevrilmiş durumda. Kongre takviminin, teşkilat başkanlarının 1-2 Temmuz’da Ankara’da katılacakları toplantının ardından önümüzdeki pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Kurban Bayramı’na kadar Büyükşehir olmayan illerdeki belde delegeleri ve diğer illerdeki mahallelerin delegelerinin seçimlerinin yapılması, kasım ayına kadar da ilçe başkanlıklarının kongrelerinin tamamlanması bekleniyor. İlçe kongrelerinin ardından da il başkanlığı kongresi icra edilecek ve AK Parti’de kongre süreci tamamlanmış olacak. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan 1-2 Temmuz tarihlerinde İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantıya katılım gösterecek ardından da ilçe başkanlarıyla toplantı yapılacak. İlçe başkanlarıyla yapılacak toplantının ardından ilçe kongrelerinin takviminin açıklanması bekleniyor. TEŞKİLAT BAŞKANLARI ANKARA YOLCUSU AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçtiğimiz günlerde parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Bayram bittikten sonra yatmayacağız. Takvim hızlanacak gibi gözüküyor. 1-2 Temmuz’da il başkanlığı,  kadın kolları ve gençlik kollarımız olarak teşkilat başkanları Ankara’ya davet edildi. Teşkilat başkanlarımızın başkanlığında bölgesel toplantılarla birlikte önemli bir toplantı trafiği başlayacak. Ardından da sizlerle kongre takvimini paylaşmış oluruz büyük ihtimalle” şeklinde konuşmuştu.
AK Parti’de gözler önümüzdeki dönemde girilecek kongre sürecine çevrilmiş durumda.

AK Parti’de gözler önümüzdeki dönemde girilecek kongre sürecine çevrilmiş durumda. Kongre takviminin, teşkilat başkanlarının 1-2 Temmuz’da Ankara’da katılacakları toplantının ardından önümüzdeki pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Kurban Bayramı’na kadar Büyükşehir olmayan illerdeki belde delegeleri ve diğer illerdeki mahallelerin delegelerinin seçimlerinin yapılması, kasım ayına kadar da ilçe başkanlıklarının kongrelerinin tamamlanması bekleniyor. İlçe kongrelerinin ardından da il başkanlığı kongresi icra edilecek ve AK Parti’de kongre süreci tamamlanmış olacak. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan 1-2 Temmuz tarihlerinde İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantıya katılım gösterecek ardından da ilçe başkanlarıyla toplantı yapılacak. İlçe başkanlarıyla yapılacak toplantının ardından ilçe kongrelerinin takviminin açıklanması bekleniyor.

TEŞKİLAT BAŞKANLARI ANKARA YOLCUSU

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçtiğimiz günlerde parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Bayram bittikten sonra yatmayacağız. Takvim hızlanacak gibi gözüküyor. 1-2 Temmuz’da il başkanlığı,  kadın kolları ve gençlik kollarımız olarak teşkilat başkanları Ankara’ya davet edildi. Teşkilat başkanlarımızın başkanlığında bölgesel toplantılarla birlikte önemli bir toplantı trafiği başlayacak. Ardından da sizlerle kongre takvimini paylaşmış oluruz büyük ihtimalle” şeklinde konuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.