GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

AK Parti SKM’de yeniden Çokan!

Siyaset 14.10.2018 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti SKM’de yeniden Çokan!

AK Parti Kocaeli İl SKM Başkanlığı için Halit Çokan’a teklif götürüldü. Çokan teklifi kabul etti, ismi atama için Ankara’ya iletilecek.

2014 yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüten avukat Halit Çokan yeniden görev almaya hazırlanıyor. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Çokan’a resmi teklif götürdü. Halit Çokan da “Partimizin vereceği hiçbir görevden kaçmam” diyerek görevi kabul etti. Eryarsoy’un Halit Çokan ismini Ankara’ya ileteceği ve gerekli atamanın yapılacağı öğrenildi. Halit Çokan kimdir? 1972 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Osmaniye’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu. Ankara Barosunda avukatlık stajını tamamlayarak 1 yıl serbest avukatlık yaptı. 1997-1999 yılları arasında stajyer hâkimlik ve 1999-2001 yılları arasında da hâkimlik görevini icra etti. Hâkimlik mesleğinden kendi isteğiyle ayrılarak tekrar serbest avukatlık mesleğine döndü. Kocaeli Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Hukuk alanında yayınlanmış makalesi bulunmaktadır. Siyasi hayatı, lise ve üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda aldığı görevler ile başlayan Halit ÇOKAN, 2008-2014 yılları arasında AK PARTİ Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği önce Yerel Yönetimlerden bilahare Seçim İşlerinden olmak üzere İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İl SKM Başkanlığı görevini yürüttü. Halit ÇOKAN evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça orta derecede İngilizce bilmektedir.
AK Parti Kocaeli İl SKM Başkanlığı için Halit Çokan’a teklif götürüldü. Çokan teklifi kabul etti, ismi atama için Ankara’ya iletilecek.

2014 yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüten avukat Halit Çokan yeniden görev almaya hazırlanıyor. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Çokan’a resmi teklif götürdü. Halit Çokan da “Partimizin vereceği hiçbir görevden kaçmam” diyerek görevi kabul etti. Eryarsoy’un Halit Çokan ismini Ankara’ya ileteceği ve gerekli atamanın yapılacağı öğrenildi.

Halit Çokan kimdir?

1972 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Osmaniye’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu. Ankara Barosunda avukatlık stajını tamamlayarak 1 yıl serbest avukatlık yaptı. 1997-1999 yılları arasında stajyer hâkimlik ve 1999-2001 yılları arasında da hâkimlik görevini icra etti. Hâkimlik mesleğinden kendi isteğiyle ayrılarak tekrar serbest avukatlık mesleğine döndü. Kocaeli Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Hukuk alanında yayınlanmış makalesi bulunmaktadır. Siyasi hayatı, lise ve üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda aldığı görevler ile başlayan Halit ÇOKAN, 2008-2014 yılları arasında AK PARTİ Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği önce Yerel Yönetimlerden bilahare Seçim İşlerinden olmak üzere İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İl SKM Başkanlığı görevini yürüttü. Halit ÇOKAN evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça orta derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.