AK Parti ve MHP Kol Kola

Siyaset 29.07.2018 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti ve MHP Kol Kola

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, 24 Haziran seçim sürecinde başlayan birlikteliklerine devam ediyor.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve MHP’nin ittifak yapması ile iki parti seçimlere birlikte hazırlanmıştı. Seçimlerin ardından da AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün birlikteliklerini bozmayarak, Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Afyonlular Gecesi’ne birlikte katılım sağladılar. Program sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, Cumhur İttifakı’nın devam ettiğinin mesajını verdiler. HAYIRLI OLSUN Bıyık sosyal medyadan paylaştığı açıklama da “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başlayan ittifakımız seçimlerin ardından da devam ediyor. Bu yola birlikte çıktık ve seçimi kazandık. Önümüzdeki yerel seçim sürecinde de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün ise, “Muzaffer Başkanımız ile güzel bir uyum yakaladık. Seçim sürecinde de Darıca’ya bunu yansıtarak ‘Cumhur İttifakı’nı başarılı çıkardık. Tüm Darıcalılara ittifakımızı destekledikleri için teşekkür ederiz. Önümüzdeki yerel seçim sürecine MHP Darıca olarak çalışmalarımıza başladık. Sürecin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, 24 Haziran seçim sürecinde başlayan birlikteliklerine devam ediyor.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve MHP’nin ittifak yapması ile iki parti seçimlere birlikte hazırlanmıştı. Seçimlerin ardından da AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün birlikteliklerini bozmayarak, Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Afyonlular Gecesi’ne birlikte katılım sağladılar. Program sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, Cumhur İttifakı’nın devam ettiğinin mesajını verdiler.

HAYIRLI OLSUN

Bıyık sosyal medyadan paylaştığı açıklama da “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başlayan ittifakımız seçimlerin ardından da devam ediyor. Bu yola birlikte çıktık ve seçimi kazandık. Önümüzdeki yerel seçim sürecinde de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün ise, “Muzaffer Başkanımız ile güzel bir uyum yakaladık. Seçim sürecinde de Darıca’ya bunu yansıtarak ‘Cumhur İttifakı’nı başarılı çıkardık. Tüm Darıcalılara ittifakımızı destekledikleri için teşekkür ederiz. Önümüzdeki yerel seçim sürecine MHP Darıca olarak çalışmalarımıza başladık. Sürecin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.