Ak Parti yerel seçimde de düşüş yaşayacak

Darıca 07.08.2018 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti yerel seçimde de düşüş yaşayacak

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk 24 Haziran Seçimleri sorasında örgütün seçim sistematiğinin bozulmadan devam ettiğini, mevcut programlara ara verilmeden yüzlerini yerel seçim sürecine çevirdiklerini ifade etti.

24 Haziran’da yapılan Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için parti içinde oluşturulan tüm ziyaret ve diğer program gruplarının seçim sonrası çalışmalara aynı hızda devam ettiğini belirten Darıca CHP İlçe Başkanı Törk, “Yine her hafta Cuma namazı ile cami cemaati sohbetlerimiz devam ediyor. Haftasonu düğün, nişan ve sünnet katılımlarına ekibimle birlikte eksiksiz katılıyoruz. Taziye, hasta, yaşlı ziyaretlerimiz devam ediyor. Darıca CHP İlçe Başkanlığı olarak seçim süreçlerinde değil tüm dönemlerde seçim disiplini içinde çalışma programlarımız sürüyor." dedi. SEÇİMLERİ KARŞILAŞTIRDI “Bir önceki yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yüzde 50 oranında oy alırken CHP Belediye Başkan Adayımız yüzde 22 oranında oy almıştı. Yüzde 28’lik bir fark ortaya çıkmıştı.” Diyerek değerlendirme yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Törk, “Bu yerel seçimin ardından genel seçimlerde ise Ak Parti Darıca’da yüzde 56  oy alarak farkı yüzde 38’e çıkardı. Ancak devam eden seçimlerde bu fark yüzde 30’a indi. Son seçimde Cumhurbaşkanlığı gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın odak noktası olduğu seçimde 8 puan daha oranı düştü. Ben bu analizleri yaparken önümüzdeki yerel seçimler içinde veri hedefleri oluşturuyorum. Ak Parti’de ki bu düşüş sürecek. Yüzde 40’ların altına kadar düşeceğini öngörüyorum. İşte bu noktada bizim ne yapacağımız çok önemli.” Dedi. YÖNETİCİ ARKADAŞLARIM HIRSLI “İlçe başkanlığımın ilk döneminde Nene Hatun, kazım Karabekir, Abdi İpekçi gibi mahallerde temsilciliklerimizin açılması, bu temsilciliklerde görev yapan partili arkadaşlarımın performansı nedeniyle CHP’nin yükselişi ve iktidar partisinin düşüşü yaşanmıştı.” Diyen İlçe Başkanı Törk, “İlçe başkanlığımın ikinci döneminde performanslarında biraz daha düşüş ve yorgunluk yaşanmış olabilir. Ancak yine de mevcut yönetici arkadaşlarımın çalışmasından memnunum. Herkes elinden geleni ortaya koymaya çalışıyor. Özellikle bayan partililerimiz çok hırslılar. Çalışma performanslarının çıtası yükseklerde. “dedi. Haber: Adnan Ayvaz    
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk 24 Haziran Seçimleri sorasında örgütün seçim sistematiğinin bozulmadan devam ettiğini, mevcut programlara ara verilmeden yüzlerini yerel seçim sürecine çevirdiklerini ifade etti.

24 Haziran’da yapılan Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için parti içinde oluşturulan tüm ziyaret ve diğer program gruplarının seçim sonrası çalışmalara aynı hızda devam ettiğini belirten Darıca CHP İlçe Başkanı Törk, “Yine her hafta Cuma namazı ile cami cemaati sohbetlerimiz devam ediyor. Haftasonu düğün, nişan ve sünnet katılımlarına ekibimle birlikte eksiksiz katılıyoruz. Taziye, hasta, yaşlı ziyaretlerimiz devam ediyor. Darıca CHP İlçe Başkanlığı olarak seçim süreçlerinde değil tüm dönemlerde seçim disiplini içinde çalışma programlarımız sürüyor." dedi.

SEÇİMLERİ KARŞILAŞTIRDI

“Bir önceki yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yüzde 50 oranında oy alırken CHP Belediye Başkan Adayımız yüzde 22 oranında oy almıştı. Yüzde 28’lik bir fark ortaya çıkmıştı.” Diyerek değerlendirme yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Törk, “Bu yerel seçimin ardından genel seçimlerde ise Ak Parti Darıca’da yüzde 56  oy alarak farkı yüzde 38’e çıkardı. Ancak devam eden seçimlerde bu fark yüzde 30’a indi. Son seçimde Cumhurbaşkanlığı gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın odak noktası olduğu seçimde 8 puan daha oranı düştü. Ben bu analizleri yaparken önümüzdeki yerel seçimler içinde veri hedefleri oluşturuyorum. Ak Parti’de ki bu düşüş sürecek. Yüzde 40’ların altına kadar düşeceğini öngörüyorum. İşte bu noktada bizim ne yapacağımız çok önemli.” Dedi.

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIM HIRSLI

“İlçe başkanlığımın ilk döneminde Nene Hatun, kazım Karabekir, Abdi İpekçi gibi mahallerde temsilciliklerimizin açılması, bu temsilciliklerde görev yapan partili arkadaşlarımın performansı nedeniyle CHP’nin yükselişi ve iktidar partisinin düşüşü yaşanmıştı.” Diyen İlçe Başkanı Törk, “İlçe başkanlığımın ikinci döneminde performanslarında biraz daha düşüş ve yorgunluk yaşanmış olabilir. Ancak yine de mevcut yönetici arkadaşlarımın çalışmasından memnunum. Herkes elinden geleni ortaya koymaya çalışıyor. Özellikle bayan partililerimiz çok hırslılar. Çalışma performanslarının çıtası yükseklerde. “dedi. Haber: Adnan Ayvaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.