Ak Partili Başkanın Ölümü ardından ŞOK

12.01.2017 - 18:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Partili Başkanın Ölümü ardından ŞOK

AK Parti'li Belediye Başkanı Kanatsız'ın bir gün önce ölmesi üzerine hayvanlarının bakımını üstlenen çoban da ağılın çökmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Kesme köyünün belde statüsünde bulunduğu geçen dönem Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan ve sahibi olduğu sürüyü otlatmak için gittiği arazide ölü bulunan Mehmet Kanatsız'ın hayvanları, yakınları tarafından bakılması için köyde çobanlık yapan Osman Özkan'a teslim edildi. Aldığı sürüyü ağıla sokan Özkan, bir süre sonra ağılın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine kurtarma ekipleri, Özkan'ı enkaz altından çıkardı. sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Özkan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çobanın cenazesi otopsi için Sütçüler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesme'de geçen dönem belediye başkanlığı yapan ve hayvanlarını otlatmak için köyden ayrılan Mehmet Kanatsız'ın geri dönmemesi üzerine Jandarma ve afad ekiplerince arama başlatılmış, ekipler köy dışındaki arazide, Kanatsız'ı ölü bulmuştu.
AK Parti'li Belediye Başkanı Kanatsız'ın bir gün önce ölmesi üzerine hayvanlarının bakımını üstlenen çoban da ağılın çökmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Kesme köyünün belde statüsünde bulunduğu geçen dönem Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan ve sahibi olduğu sürüyü otlatmak için gittiği arazide ölü bulunan Mehmet Kanatsız'ın hayvanları, yakınları tarafından bakılması için köyde çobanlık yapan Osman Özkan'a teslim edildi.

Aldığı sürüyü ağıla sokan Özkan, bir süre sonra ağılın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine kurtarma ekipleri, Özkan'ı enkaz altından çıkardı. sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Özkan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çobanın cenazesi otopsi için Sütçüler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kesme'de geçen dönem belediye başkanlığı yapan ve hayvanlarını otlatmak için köyden ayrılan Mehmet Kanatsız'ın geri dönmemesi üzerine Jandarma ve afad ekiplerince arama başlatılmış, ekipler köy dışındaki arazide, Kanatsız'ı ölü bulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.