Ak Partili Vekil: Sizi Vururuz

01.02.2017 - 21:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Partili Vekil: Sizi Vururuz

AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, Kardak konusunda Yunanistan'ı, "Bizimle Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz" diyerek uyardı.

Başbakanlığı döneminde  Tansu Çiller'in danışmanlığını yapan Kocabıyık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar'ın kuvvet komutanlarıyla birlikte ziyaretinin ardından  Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'ın da helikopterden çelenk bırakmasıyla 21 sonra yeniden patlak veren  Kardak krizine ilişkin sosyal medya hesabı  Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: 1996'DA KURTULDUNUZ "1996 yılında Başbakan Çiller  Kardak'da Yunan gemilerini batırın talimatı verdi. Dönemin korkak deniz komutanı bu emri yerine getirmedi. O gün siyasi talimat yerine getirilmediği için  Ege'de Yunan şımarıklığı devam ediyor. Ama Yunan şunu bilmeli.  Türkiye 96  Türkiye'si değil.  Yunanistan'ı uyarıyorum: 1996'da bir korkak amiralin sayesinde kurtuldunuz. Bizimle  Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz."
AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, Kardak konusunda Yunanistan'ı, "Bizimle Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz" diyerek uyardı.

Başbakanlığı döneminde  Tansu Çiller'in danışmanlığını yapan Kocabıyık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar'ın kuvvet komutanlarıyla birlikte ziyaretinin ardından  Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'ın da helikopterden çelenk bırakmasıyla 21 sonra yeniden patlak veren  Kardak krizine ilişkin sosyal medya hesabı  Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

1996'DA KURTULDUNUZ

"1996 yılında Başbakan Çiller  Kardak'da Yunan gemilerini batırın talimatı verdi. Dönemin korkak deniz komutanı bu emri yerine getirmedi. O gün siyasi talimat yerine getirilmediği için  Ege'de Yunan şımarıklığı devam ediyor. Ama Yunan şunu bilmeli.  Türkiye 96  Türkiye'si değil.  Yunanistan'ı uyarıyorum: 1996'da bir korkak amiralin sayesinde kurtuldunuz. Bizimle  Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.