Akçam’ın acı günü

Darıca 25.11.2019 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akçam’ın acı günü

CHP Darıca İlçe Örgütü’nden Mesut Akçam’ın babası Ensar Akçam vefat etti. CHP’li Akçam’ın babası Ensar Akçam bir süredir tedavi gördüğü Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Ensar Akçam’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Darıca Mehmet Akif Ersoy Cami’nden kaldırılacak. Hedef Gazetesi olarak vefat eden Ensar Akçam’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

CHP Darıca İlçe Örgütü’nden Mesut Akçam’ın babası Ensar Akçam vefat etti. CHP’li Akçam’ın babası Ensar Akçam bir süredir tedavi gördüğü Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Ensar Akçam’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Darıca Mehmet Akif Ersoy Cami’nden kaldırılacak.

Hedef Gazetesi olarak vefat eden Ensar Akçam’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.