Akdemir Afyon’da hasret giderdi

Spor 31.07.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akdemir Afyon’da hasret giderdi

GEBZESPOR TEKNİK PATRONU AKDEMİR, AFYON’DA ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI VE HOCALARI İLE BULUŞTU

Profesyonel futbol kariyerinde bir çok önemli camianın formasını terleten, başarılı kariyerinin yanı sıra örnek duruşuyla da futbol camiasının sevilen isimlerinden biri olan Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Afyon’da eski takım arkadaşları ve eski teknik direktörleriyle hasret giderdi. Son yıllarda bir çok takımın kamp yeri için gözdesi haline gelen Afyon’da eski dostlarıyla buluşarak, görev yaptıkları takımlarına başarı dileklerinde bulundu.   Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Sportif Direktör Abbas Sır, Keçiörengücü Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ve Sportif Direktör Serkan Özbalta ile görülüyor.   Bir dönem Darıca G.B’yi çalıştıran ‘Şampiyon Mehmet’ lakaplı Anagold Erzincanspor Teknik Direktör Mehmet Kaya da Akdemir ve Sır ile samimi bir sohbete tutularak Darıca ve Gebze’deki dostlarına selam yolladı.
GEBZESPOR TEKNİK PATRONU AKDEMİR, AFYON’DA ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI VE HOCALARI İLE BULUŞTU

Profesyonel futbol kariyerinde bir çok önemli camianın formasını terleten, başarılı kariyerinin yanı sıra örnek duruşuyla da futbol camiasının sevilen isimlerinden biri olan Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Afyon’da eski takım arkadaşları ve eski teknik direktörleriyle hasret giderdi. Son yıllarda bir çok takımın kamp yeri için gözdesi haline gelen Afyon’da eski dostlarıyla buluşarak, görev yaptıkları takımlarına başarı dileklerinde bulundu.

 

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Sportif Direktör Abbas Sır, Keçiörengücü Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ve Sportif Direktör Serkan Özbalta ile görülüyor.

 

Bir dönem Darıca G.B’yi çalıştıran ‘Şampiyon Mehmet’ lakaplı Anagold Erzincanspor Teknik Direktör Mehmet Kaya da Akdemir ve Sır ile samimi bir sohbete tutularak Darıca ve Gebze’deki dostlarına selam yolladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.