Akdemir tempo istiyor!

Spor 31.07.2017 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akdemir tempo istiyor!

GEBZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MEHMET AKDEMİR OYUNCULARININ BEYİNLERİNİ YIKIYOR

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, yeni sezonda tempolu bir takım istiyor. Oyuncularına her fırsatta bunu aşılayan Akdemir, rakiplerini sürekli rahatsız eden bir oyun kurgusuyla hedefe ulaşmak istiyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’da geleceğe umutla bakıyor. Yeni  sezonda tempolu bir takım görmek istediğini her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyunun her alanında koşan ve rakibi ısıran bir takım ortaya çıkarmak için kurmayları ile birlikte hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu anlamda takımının fiziksel olarak güçlü kalmasını isteyen Akdemir, zorlu idmanların yanı sıra oyuncularıyla yaptığı bireysel toplantılarla da takımını yeni sezona hazırlamaya çalışıyor. Oyuncularının antrenman performanslarından memnun olduğunu kaydeden Akdemir, özveriyle çalışan her bir oyuncusuna teşekkür ederek, aynı ciddiyet ve arzuyla çalışmalarına devam etmek istediklerini söyledi.
GEBZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MEHMET AKDEMİR OYUNCULARININ BEYİNLERİNİ YIKIYOR

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, yeni sezonda tempolu bir takım istiyor. Oyuncularına her fırsatta bunu aşılayan Akdemir, rakiplerini sürekli rahatsız eden bir oyun kurgusuyla hedefe ulaşmak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’da geleceğe umutla bakıyor. Yeni  sezonda tempolu bir takım görmek istediğini her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyunun her alanında koşan ve rakibi ısıran bir takım ortaya çıkarmak için kurmayları ile birlikte hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu anlamda takımının fiziksel olarak güçlü kalmasını isteyen Akdemir, zorlu idmanların yanı sıra oyuncularıyla yaptığı bireysel toplantılarla da takımını yeni sezona hazırlamaya çalışıyor. Oyuncularının antrenman performanslarından memnun olduğunu kaydeden Akdemir, özveriyle çalışan her bir oyuncusuna teşekkür ederek, aynı ciddiyet ve arzuyla çalışmalarına devam etmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.