Akif Yılmaz ilk kez sinirlendi

Kocaeli 21.01.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Akif Yılmaz ilk kez sinirlendi

Cizre'de yaşananların konuşulduğu TBMM Genel Kurulu'nda CHP ve HDP'liler ortak hareket edince tartışma yaşandı. Sakin kişiliğiyle bilinen AK Parti Milletvekili Akif Yılmaz bile adeta çileden çıktı

TBMM'de önceki gün kavga çıktı. Cizre'de yaşanan gelişmelerin konuşulduğu Genel Kurul'da vekiller, birbirlerine sert sözlerle yüklendi. CHP adına konuşan Grup Başkan Vekili Engin Altay, "Hükümetin Cizre'de olanlarla ilgili bilgi vermeden parlamento çalışmalarının durdurulması gerektiğini düşünüyorum. Oturuma bir saat ara veriniz, hükümet gelsin parlamentoyu bilgilendirsin" dedi. BİR SAATLİK ARA AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise bu sözlere, "Meclis'i kapayalım, ara verelim tarzı, usulü doğru bulmuyorum. Çalışmalara devam edelim, diğer konuyu hükümetimizle görüşelim" sözleriyle tepki gösterdi. Bunun üzerine oturumu yöneten Pervin Buldan, "Talep edilen hükümet yetkililerinden birisinin gelip burada bilgi verilmesi konusuna katılıyorum. Birleşime bir saat veriyorum" dedi. ŞEKER SAKİNLEŞTİRDİ Ancak tansiyon, arada da dinmedi. HDP ve AK Partililer, oturdukları koltuklarda birbirleriyle tartışmaya devam etti. Bu tartışmaya CHP'li bazı vekiller de katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Akif Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu bazı AK Partili vekiller ve HDP'li bazı vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü. Bu sırada AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker tarafları sakinleştirmek için büyük mücadele verdi. Tartışma, araya giren vekiller sayesinde bitti. 
Cizre'de yaşananların konuşulduğu TBMM Genel Kurulu'nda CHP ve HDP'liler ortak hareket edince tartışma yaşandı. Sakin kişiliğiyle bilinen AK Parti Milletvekili Akif Yılmaz bile adeta çileden çıktı

TBMM'de önceki gün kavga çıktı. Cizre'de yaşanan gelişmelerin konuşulduğu Genel Kurul'da vekiller, birbirlerine sert sözlerle yüklendi. CHP adına konuşan Grup Başkan Vekili Engin Altay, "Hükümetin Cizre'de olanlarla ilgili bilgi vermeden parlamento çalışmalarının durdurulması gerektiğini düşünüyorum. Oturuma bir saat ara veriniz, hükümet gelsin parlamentoyu bilgilendirsin" dedi.

BİR SAATLİK ARA

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise bu sözlere, "Meclis'i kapayalım, ara verelim tarzı, usulü doğru bulmuyorum. Çalışmalara devam edelim, diğer konuyu hükümetimizle görüşelim" sözleriyle tepki gösterdi. Bunun üzerine oturumu yöneten Pervin Buldan, "Talep edilen hükümet yetkililerinden birisinin gelip burada bilgi verilmesi konusuna katılıyorum. Birleşime bir saat veriyorum" dedi.

ŞEKER SAKİNLEŞTİRDİ

Ancak tansiyon, arada da dinmedi. HDP ve AK Partililer, oturdukları koltuklarda birbirleriyle tartışmaya devam etti. Bu tartışmaya CHP'li bazı vekiller de katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Akif Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu bazı AK Partili vekiller ve HDP'li bazı vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü. Bu sırada AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker tarafları sakinleştirmek için büyük mücadele verdi. Tartışma, araya giren vekiller sayesinde bitti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.