AKSU, HOTMAN’I ZİYARET ETTİ

Çayırova 16.03.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AKSU, HOTMAN’I ZİYARET ETTİ

  Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve beraberinde Meclis Üyeleri Ali Uçar, Necati Apaydın ve ilçe yöneticileri Battal Öztürk, Cafer Demirel, Mustafa Ballı, Mehmet Kul ile birlikte, kısa süre önce Çayırova kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Hotman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve heyeti, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret etti. Kısa bir süre önce göreve atanan Hotman’ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. Çayırova kaymakamı Mustafa Hotman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaret ve hoş sohbetleri için Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve heyetine teşekkür etti.  

 

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve beraberinde Meclis Üyeleri Ali Uçar, Necati Apaydın ve ilçe yöneticileri Battal Öztürk, Cafer Demirel, Mustafa Ballı, Mehmet Kul ile birlikte, kısa süre önce Çayırova kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Hotman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve heyeti, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret etti. Kısa bir süre önce göreve atanan Hotman’ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. Çayırova kaymakamı Mustafa Hotman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaret ve hoş sohbetleri için Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve heyetine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.