Aktaş kadınların yanında

Siyaset 25.11.2020 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Aktaş kadınların yanında

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde bir açıklama yaparak, “kadınların özgür, güçlü ve eşit bir yaşam için verdikleri haklı mücadeleyi destekliyoruz” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bir yandan korona virüs tedavi devam ederken bir yandan da özel günleri unutmuyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde de Atatürk’ün ‘Ey kahraman Türk Kadını; sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye lâyıksın’ sözlerini hatırlatarak bir paylaşımda bulunan Başkan Aktaş, “Her türlü şiddet, sömürü ve cinsel istismara karşı; kadınların özgür, güçlü ve eşit bir yaşam için verdikleri haklı mücadeleyi destekliyoruz” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde bir açıklama yaparak, “kadınların özgür, güçlü ve eşit bir yaşam için verdikleri haklı mücadeleyi destekliyoruz” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bir yandan korona virüs tedavi devam ederken bir yandan da özel günleri unutmuyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde de Atatürk’ün ‘Ey kahraman Türk Kadını; sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye lâyıksın’ sözlerini hatırlatarak bir paylaşımda bulunan Başkan Aktaş, “Her türlü şiddet, sömürü ve cinsel istismara karşı; kadınların özgür, güçlü ve eşit bir yaşam için verdikleri haklı mücadeleyi destekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.