Akyıldız otogar ve kamyon garajını gündeme getirdi

19.01.2018 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akyıldız otogar ve kamyon garajını gündeme getirdi

Gebze Ticaret Odası 22. Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Zekai Akyıldız, "Kamyon garajının sorunları kendi içine sığmaz oldu." dedi.

Akyıldız açıklamasında, "Malum kamyon garajının sorunları kendi içine sığmaz oldu.İçeride yaşanan sorunlar artık dışa taşıyor; park ücretinin yüksek olması ve alanın dar olması kamyoncu esnafın araçlarını dışarıya park etmeye itiyor.Bu durumda cadde ve sokaklardan geçilmez oluyor, malum OTOGAR çevresine kadar taşan tır ve kamyon parkları şehirlerarası çalışan otobüslerin otogar giriş ve çıkışlarında engel teşkil etmektedir.Güzide kentimize ait olan OTOGAR Anadolu’ya, EGE’ye ve birçok bölgeye ulaşım sağlayan otobüslerin giriş çıkış yaptığı nokta olması sebebi ile yaşanan olumsuzlukların bize kattığı değer ortada.Ayrıca; Kamyon garajı içerisinde bulunan ofislerde yaşanan karmaşa ise başka bir boyut. 9-10 m2 ofislerde 3-4 esnaf birleşerek komisyonculuk yapmakta, iş müracaatı için gelen müşterilere oturacak alan kalmamaktadır. Burada komisyonculuk yapan esnafın çoğu ise kayıtsız ve belgesiz çalışmaktadır. SEÇİMLERDE HAK EDEN KAZANSIN Bölgemizde 21 OCAK 2018 Pazar günü Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası seçimleri var.Alınan bilgiler 3-4 aday listeleri oluşturmuş olup seçimlere giriyor. Tüm adaylara başarılar diliyoruz. Bu güne kadar oda yönetimi KOCAELİ bölgesinin işaret ettiği kişilerden oluşmuş ve yönetilmiştir.21/01/2018 Pazar günü yapılacak seçimler için ilk kez bölgemizden adaylar çıkmış ve esnafın desteğini almışlardır. Kendilerine bu yarışta başarı dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz.  Oda seçiminde bölgemiz adaylarının hak kazanabilmesi için üyelerin oy kullanmaya gitmelerini, banane dememelerini, bir oyun bile neleri değiştirebileceği bilinci ile hareket etmeleri gerekmektedir.Hak edenin kazanması temennisi ile. BİR OLALIM DİRİ OLALIM... GEBZE İÇİN..." sözlerine yer verdi.
Gebze Ticaret Odası 22. Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Zekai Akyıldız, "Kamyon garajının sorunları kendi içine sığmaz oldu." dedi.

Akyıldız açıklamasında, "Malum kamyon garajının sorunları kendi içine sığmaz oldu.İçeride yaşanan sorunlar artık dışa taşıyor; park ücretinin yüksek olması ve alanın dar olması kamyoncu esnafın araçlarını dışarıya park etmeye itiyor.Bu durumda cadde ve sokaklardan geçilmez oluyor, malum OTOGAR çevresine kadar taşan tır ve kamyon parkları şehirlerarası çalışan otobüslerin otogar giriş ve çıkışlarında engel teşkil etmektedir.Güzide kentimize ait olan OTOGAR Anadolu’ya, EGE’ye ve birçok bölgeye ulaşım sağlayan otobüslerin giriş çıkış yaptığı nokta olması sebebi ile yaşanan olumsuzlukların bize kattığı değer ortada.Ayrıca; Kamyon garajı içerisinde bulunan ofislerde yaşanan karmaşa ise başka bir boyut. 9-10 m2 ofislerde 3-4 esnaf birleşerek komisyonculuk yapmakta, iş müracaatı için gelen müşterilere oturacak alan kalmamaktadır. Burada komisyonculuk yapan esnafın çoğu ise kayıtsız ve belgesiz çalışmaktadır.

SEÇİMLERDE HAK EDEN KAZANSIN

Bölgemizde 21 OCAK 2018 Pazar günü Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası seçimleri var.Alınan bilgiler 3-4 aday listeleri oluşturmuş olup seçimlere giriyor. Tüm adaylara başarılar diliyoruz. Bu güne kadar oda yönetimi KOCAELİ bölgesinin işaret ettiği kişilerden oluşmuş ve yönetilmiştir.21/01/2018 Pazar günü yapılacak seçimler için ilk kez bölgemizden adaylar çıkmış ve esnafın desteğini almışlardır. Kendilerine bu yarışta başarı dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz.  Oda seçiminde bölgemiz adaylarının hak kazanabilmesi için üyelerin oy kullanmaya gitmelerini, banane dememelerini, bir oyun bile neleri değiştirebileceği bilinci ile hareket etmeleri gerekmektedir.Hak edenin kazanması temennisi ile. BİR OLALIM DİRİ OLALIM... GEBZE İÇİN..." sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.