Akyüz, “Mücadelemizi sürdüreceğiz”

Gebze 04.09.2019 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akyüz, “Mücadelemizi sürdüreceğiz”

Genel kurulun ardından devir teslimi yaparak başkanları kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Dün itibariyle de görüşmelerimize başladık. Yoğun bir gündem bizleri bekliyor. Hem kamu sözleşmelerinden hem de diğer sözleşmelerden kalan başka bir sürü görüşmeler var. Yoğun görüşmelerimiz olacak.” dedi. Genel kurul öncesi işçilerin kendilerine büyük bir desteği olduğu ifade eden Akyüz, “Seçim atmosferinde delege bazında birçok şeyler devreye giriyor. Ama biz tamamen emeğe inanmış, sendikal mücadeleye inanmış arkadaşlarla yürüdük. Petrol-İş Sendikası’nın epey sıkıntıları vardı. Örgütü kucaklaştıracağız, birleştireceğiz, ortak mücadelemizi işçi sınıfına karşı duranlar karşı vereceğiz. Gücümüzü, kavgamızı bize karşı olanlara vereceğiz. İlla kavga edeceğiz diye değil mücadelemizi vereceğiz ama kavga kaçınılmazsa onu da vereceğiz. Petrol-İş’in bir mücadeleci ve sınıfsal duruşu var. HAKSIZLIĞI YAPANLAR KORKSUN Bunları daha etkin hale getirip hayata geçirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Toplu sözleşmelerde, eğitimlerde ve örgütlenmelerde nerelerde eksiklerimiz var. Tüm bunlara bakacağız. Sendikanın yapması gereken ne varsa siyasilerin etkisinden uzak, hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeden asıl işimizi yapacağız. Asıl işimizi yağacağımız için kimse korkmasın. Haksızlığı yapanlar korksun” diye konuştu.

Genel kurulun ardından devir teslimi yaparak başkanları kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Dün itibariyle de görüşmelerimize başladık. Yoğun bir gündem bizleri bekliyor. Hem kamu sözleşmelerinden hem de diğer sözleşmelerden kalan başka bir sürü görüşmeler var. Yoğun görüşmelerimiz olacak.” dedi. Genel kurul öncesi işçilerin kendilerine büyük bir desteği olduğu ifade eden Akyüz, “Seçim atmosferinde delege bazında birçok şeyler devreye giriyor. Ama biz tamamen emeğe inanmış, sendikal mücadeleye inanmış arkadaşlarla yürüdük. Petrol-İş Sendikası’nın epey sıkıntıları vardı. Örgütü kucaklaştıracağız, birleştireceğiz, ortak mücadelemizi işçi sınıfına karşı duranlar karşı vereceğiz. Gücümüzü, kavgamızı bize karşı olanlara vereceğiz. İlla kavga edeceğiz diye değil mücadelemizi vereceğiz ama kavga kaçınılmazsa onu da vereceğiz. Petrol-İş’in bir mücadeleci ve sınıfsal duruşu var.

HAKSIZLIĞI YAPANLAR KORKSUN

Bunları daha etkin hale getirip hayata geçirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Toplu sözleşmelerde, eğitimlerde ve örgütlenmelerde nerelerde eksiklerimiz var. Tüm bunlara bakacağız. Sendikanın yapması gereken ne varsa siyasilerin etkisinden uzak, hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeden asıl işimizi yapacağız. Asıl işimizi yağacağımız için kimse korkmasın. Haksızlığı yapanlar korksun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.