Alaettin Kurt’a modern prokotol

Spor 03.03.2016 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Alaettin Kurt’a modern prokotol

Gebzespor’un mabedi Alaettin Kurt Stadı farklı bir görünümle göz kamaştıracak. Modern görüntü stat girişinde başlayacak. Buna göre 120 metre kare alan üzerine, çelik konstrüksiyondan iki katlı protokol salonları yapılacak. Protokol mensupları ve diğer davetliler buradan giriş yapacak. Çalışmalar start alırken, özellikle protokol tribünün olduğu kısımda hummalı bir çalışma gözleniyor. Buna göre 99 koltukta oluşan mevcut protokol tribünü 28 metre uzunluğunda, A, B ve C giriş kapıları olmak üzere 600 kişilik kapasiteye ulaştırılacak. Yeni protokol tribünün Ankara 19 Mayıs Stadıyla bire bir aynı olacağı ifade edildi. HER ŞEY GEBZESPOR İÇİN Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, "Hep BAL’da kalacak halimiz yok. Profesyonel lige çıktığımızda mevcut protokol tribünü bize yeterli gelmeyecekti. Düşüncemizdeyken protokol tribününü 600 kişilik kapasiteye ulaştıralım istedik. Her şey Gebzespor için" diye konuştu.  

Gebzespor’un mabedi Alaettin Kurt Stadı farklı bir görünümle göz kamaştıracak. Modern görüntü stat girişinde başlayacak. Buna göre 120 metre kare alan üzerine, çelik konstrüksiyondan iki katlı protokol salonları yapılacak. Protokol mensupları ve diğer davetliler buradan giriş yapacak. Çalışmalar start alırken, özellikle protokol tribünün olduğu kısımda hummalı bir çalışma gözleniyor. Buna göre 99 koltukta oluşan mevcut protokol tribünü 28 metre uzunluğunda, A, B ve C giriş kapıları olmak üzere 600 kişilik kapasiteye ulaştırılacak. Yeni protokol tribünün Ankara 19 Mayıs Stadıyla bire bir aynı olacağı ifade edildi.


HER ŞEY GEBZESPOR İÇİN

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, "Hep BAL’da kalacak halimiz yok. Profesyonel lige çıktığımızda mevcut protokol tribünü bize yeterli gelmeyecekti. Düşüncemizdeyken protokol tribününü 600 kişilik kapasiteye ulaştıralım istedik. Her şey Gebzespor için" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.