Alkışlar Gebze Belediyesi’ne

Gebze 21.03.2020 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar Gebze Belediyesi’ne

GEBZE BELEDİYESİ CORONA’YA KARŞI YENİ ÖNLEMLER ALDI

Gebze Belediyesi ekipleri “Lütfen sokakta değil evde kalın” haberimizin ardından Gebze kent meydanı ve çevresinde yer alan oturma banklarını kaldırdı. Özellikle yaşlıların corona salgınına meydan okurcasına gün boyu oturdukları banklar ikinci bir emre kadar kent meydanından kaldırıldı. Gazetemizin önceki günkü manşetinde yer alan “Lütfen sokakta değil evde kalın” haberimizin ardından Gebze kent meydanı ve çevresinde yer alan oturma banklarını kaldırdı. Salgınla mücadele kapsamında bankları kaldıran ekipler oldukça yerinde bir işe imza attılar. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın gün boyu oturduğu ve corona salgınına aldırmadan zaman geçirdiği banklar bir sonraki karara kadar artık kent meydanındaki yerlerinde olmayacaklar. ÇOK YERİNDE UYGULAMA Salgına aldırmadan gün boyu banklarda zaman geçirenlerin sağlıklarına yönelik uygulamayla kent meydanı ve çevresindeki banklar salgın sonuna kadar meydandaki yerlerinde olmayacaklar. Gebze Belediyesi ekipleri yetkililerin verdiği talimatlar sonrasında böyle bir yaptırım uygularken bu uygulama herkesin takdirini kazandı. Vatandaşlar, “Yaşlılarımız gün boyu burada. Adeta canlarını hiçe sayıyorlar. Belediye ekipleri çok yerinde bir işe imza attılar” yorumunu yaptılar.     TİCARİ TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ Öte yandan Corona Virüsüne karşı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren Gebze Belediyesine bağlı ekipler vatandaşların özellikle son dönemde daha sık kullandıkları ticari taksilerde de dezenfekte çalışması yaptı. Cadde ve sokaklarda Corana Virüsüne karşı yıkama çalışmaları yürüten ekipler cadde ve sokakların yıkanmasında dezenfekte özelliği olan solüsyonlar kullanıyor. GEBZE LÜTFEN EVİNDE KAL Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada Gebze Belediyesi olarak Corana Virüsüne karşı elimizden gelen tüm önlemleri almaya gayret ediyoruz. Fakat burada en büyük görev vatandaşa düşüyor. En iyi korunma yöntemi evinde kalmak ve sosyal mesafeyi korumak. Vatandaşlarımızdan özelliklede yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızdan evlerinde çıkmamalarını rica ediyoruz. Allah’ın izniyle bu millet bu hastalığı en kısa sürede atlatacaktır. Biz Gebze Belediyesi olarak vatandaşların zorunlu olarak gitmek zorunda kaldıkları alanları dezenfekte etmeye ve önlemler almaya devam edeceğiz. Gebze lütfen evinde kal” ifadelerini kullandı.  
GEBZE BELEDİYESİ CORONA’YA KARŞI YENİ ÖNLEMLER ALDI

Gebze Belediyesi ekipleri “Lütfen sokakta değil evde kalın” haberimizin ardından Gebze kent meydanı ve çevresinde yer alan oturma banklarını kaldırdı. Özellikle yaşlıların corona salgınına meydan okurcasına gün boyu oturdukları banklar ikinci bir emre kadar kent meydanından kaldırıldı.

Gazetemizin önceki günkü manşetinde yer alan “Lütfen sokakta değil evde kalın” haberimizin ardından Gebze kent meydanı ve çevresinde yer alan oturma banklarını kaldırdı. Salgınla mücadele kapsamında bankları kaldıran ekipler oldukça yerinde bir işe imza attılar. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın gün boyu oturduğu ve corona salgınına aldırmadan zaman geçirdiği banklar bir sonraki karara kadar artık kent meydanındaki yerlerinde olmayacaklar.

ÇOK YERİNDE UYGULAMA

Salgına aldırmadan gün boyu banklarda zaman geçirenlerin sağlıklarına yönelik uygulamayla kent meydanı ve çevresindeki banklar salgın sonuna kadar meydandaki yerlerinde olmayacaklar. Gebze Belediyesi ekipleri yetkililerin verdiği talimatlar sonrasında böyle bir yaptırım uygularken bu uygulama herkesin takdirini kazandı. Vatandaşlar, “Yaşlılarımız gün boyu burada. Adeta canlarını hiçe sayıyorlar. Belediye ekipleri çok yerinde bir işe imza attılar” yorumunu yaptılar.

 

 

TİCARİ TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Öte yandan Corona Virüsüne karşı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren Gebze Belediyesine bağlı ekipler vatandaşların özellikle son dönemde daha sık kullandıkları ticari taksilerde de dezenfekte çalışması yaptı. Cadde ve sokaklarda Corana Virüsüne karşı yıkama çalışmaları yürüten ekipler cadde ve sokakların yıkanmasında dezenfekte özelliği olan solüsyonlar kullanıyor.

GEBZE LÜTFEN EVİNDE KAL

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada Gebze Belediyesi olarak Corana Virüsüne karşı elimizden gelen tüm önlemleri almaya gayret ediyoruz. Fakat burada en büyük görev vatandaşa düşüyor. En iyi korunma yöntemi evinde kalmak ve sosyal mesafeyi korumak. Vatandaşlarımızdan özelliklede yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızdan evlerinde çıkmamalarını rica ediyoruz. Allah’ın izniyle bu millet bu hastalığı en kısa sürede atlatacaktır. Biz Gebze Belediyesi olarak vatandaşların zorunlu olarak gitmek zorunda kaldıkları alanları dezenfekte etmeye ve önlemler almaya devam edeceğiz. Gebze lütfen evinde kal” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.