Allah damatlığını da göstersin!

Darıca 01.09.2019 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Allah damatlığını da göstersin!

MURAT DEMİRBAŞ’IN OĞLU DEMİR TUĞRA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Bölgemizin iş, siyasi ve spor camiasının tanınan ve sevilen simalarından Eldem Hırdavat A.Ş sahibi Murat Nuri Demirbaş, oğlu Demir Tuğra için görkemli bir sünnet düğünü düzenledi. Cam Mekan Restoran’daki muhteşem gecede oğullarının ilk mürüvvetini gören Murat&Çilem Demirbaş çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi. Hidropaks Tayfunspor ve Sultan Orhanspor kulüplerinde başkanlık yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı olan Eldem Hırdavat A.Ş'nin sahibi Murat Nuri Demirbaş ve eşi Çilem Demirbaş oğulları Demir Tuğra için dillere destan bir sünnet düğünü gerçekleştirdi. Davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Demirbaş ailesi, dostlarının ve yakınlarının yoğun ilgisiyle mutluluklarına mutluluk kattılar. SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Cam Mekan Restaurant'ya düzenlenen sünnet düğününe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetim kurulu, MHP Kocaeli Eski il Başkanı Yüksel Yaylak, Sultan Orhanspor Başkanı Hakan Kalıntaş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Mehmet Çetinkaya, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, Gebze Ticaret odası Meclis Üyeleri Köksal Aydın, Gebze Fırtına Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş’ın yanı sıra, Osmangazi Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda Murat Nuri Demirbaş’ın amcası olan Kenan Demirbaş geceye ailesiyle birlikte katıldı. DEMİR TUĞRA TAHTINA OTURDU Yeniçeri kıyafetiyle sünnet tahtına oturan Demirbaş ailesinin küçük ferdi Demir Tuğra, Mehteran Takımı’nın muhteşem gösterisiyle alkışlarla düğün alanına getirildi. Samuray saç kesimi modeliyle ilgi odağı olan Demir Tuğra, erkekliğe ilk adımını atarken, sempatik hareketleriyle yüzler güzel bir tebessüm bıraktı.
MURAT DEMİRBAŞ’IN OĞLU DEMİR TUĞRA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Bölgemizin iş, siyasi ve spor camiasının tanınan ve sevilen simalarından Eldem Hırdavat A.Ş sahibi Murat Nuri Demirbaş, oğlu Demir Tuğra için görkemli bir sünnet düğünü düzenledi. Cam Mekan Restoran’daki muhteşem gecede oğullarının ilk mürüvvetini gören Murat&Çilem Demirbaş çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi.

Hidropaks Tayfunspor ve Sultan Orhanspor kulüplerinde başkanlık yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı olan Eldem Hırdavat A.Ş'nin sahibi Murat Nuri Demirbaş ve eşi Çilem Demirbaş oğulları Demir Tuğra için dillere destan bir sünnet düğünü gerçekleştirdi. Davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Demirbaş ailesi, dostlarının ve yakınlarının yoğun ilgisiyle mutluluklarına mutluluk kattılar.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Cam Mekan Restaurant'ya düzenlenen sünnet düğününe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetim kurulu, MHP Kocaeli Eski il Başkanı Yüksel Yaylak, Sultan Orhanspor Başkanı Hakan Kalıntaş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkan Yardımcısı Mehmet Çetinkaya, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, Gebze Ticaret odası Meclis Üyeleri Köksal Aydın, Gebze Fırtına Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş’ın yanı sıra, Osmangazi Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda Murat Nuri Demirbaş’ın amcası olan Kenan Demirbaş geceye ailesiyle birlikte katıldı.

DEMİR TUĞRA TAHTINA OTURDU

Yeniçeri kıyafetiyle sünnet tahtına oturan Demirbaş ailesinin küçük ferdi Demir Tuğra, Mehteran Takımı’nın muhteşem gösterisiyle alkışlarla düğün alanına getirildi. Samuray saç kesimi modeliyle ilgi odağı olan Demir Tuğra, erkekliğe ilk adımını atarken, sempatik hareketleriyle yüzler güzel bir tebessüm bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.