Almanya’dan Yas-Der’e akülü sandalye bağışı

Darıca 13.03.2020 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Almanya’dan Yas-Der’e akülü sandalye bağışı

Almanya’da yaşayan Serpil Kadriye Erkök,  Darıca Yaşlılar ve Dayanışma Derneği’ne akülü sandalye bağışında bulundu. Akülü sandalye,  Engin Özbektaş tarafından Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek yönetimine teslim edildi. Sandalyeyi teslim alan Başkan Kudret Sekban, Serpil Kadriye Erkök isimli bağışçıya duyarlılığından dolayı teşekkür etti. 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nın yaklaşmakta olduğu günlerde bağışlanan bu sandalyenin ‘hareketinde başkasına bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan’ yaşlılar için engelsiz bir dünyaya adım atmasında hayati önem taşıdığını bu sayede hareket özgürlüğüne kavuşacağını ifade eden Başkan Kudret Sekban aracın en kısa zamanda ihtiyaç sahibine ulaştırılacağını söyledi. Saygılarımızla, Kudret SEKBAN Başkan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Yas-Der)

Almanya’da yaşayan Serpil Kadriye Erkök,  Darıca Yaşlılar ve Dayanışma Derneği’ne akülü sandalye bağışında bulundu. Akülü sandalye,  Engin Özbektaş tarafından Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek yönetimine teslim edildi. Sandalyeyi teslim alan Başkan Kudret Sekban, Serpil Kadriye Erkök isimli bağışçıya duyarlılığından dolayı teşekkür etti. 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nın yaklaşmakta olduğu günlerde bağışlanan bu sandalyenin ‘hareketinde başkasına bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan’ yaşlılar için engelsiz bir dünyaya adım atmasında hayati önem taşıdığını bu sayede hareket özgürlüğüne kavuşacağını ifade eden Başkan Kudret Sekban aracın en kısa zamanda ihtiyaç sahibine ulaştırılacağını söyledi.

Saygılarımızla,
Kudret SEKBAN
Başkan
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Yas-Der)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.