Altıntaş'la FIRTINA'YA devam

Spor 07.01.2017 - 19:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Altıntaş'la FIRTINA'YA devam

Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneğinde kongre gerçekleşti.

Gebze Holidayn İnn otelde gerçekleşen genel kurulda tek liste ile yeniden aday olan Gökhan Altıntaş bir kez daha başkanlığa seçildi. Oldukça görkemli anlara sahne olan ve ilgi gören genel kurulda, kalpler bordo mavi renkler için çarparken Gökhan Altıntaş, "Burada Trabzonspor camiasına gönül verenlerle bir aradayız, bayrağı daha yukarılara taşıyacağız, bunun sözünü veriyorum, gerçekleştirdiğimiz önemli icraatlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi.  ALTINTAŞ'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ GÖKHAN ALTINTAŞ SELİM MALKOÇ   TÜRKSEN KOÇ   MUSTAFA ZORCU  ALİ SAİT BAYRAM  MUSTAFA NURİ UZUN  SÜLEYMAN KESKİN  ENES ALTUNTAŞ  FATİH YAVUZ   KADİR KAYA İSMAİL KURT   RECEP AVCI  KENAN AYDIN  NACİ AYDIN  MURAT ASLANTÜRK  HAMİDE HACIÖMEROĞLU  ZİYA TOPAL  HAKAN BAYRAKTAR  İLHAN ŞEN 
Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneğinde kongre gerçekleşti.

Gebze Holidayn İnn otelde gerçekleşen genel kurulda tek liste ile yeniden aday olan Gökhan Altıntaş bir kez daha başkanlığa seçildi. Oldukça görkemli anlara sahne olan ve ilgi gören genel kurulda, kalpler bordo mavi renkler için çarparken Gökhan Altıntaş, "Burada Trabzonspor camiasına gönül verenlerle bir aradayız, bayrağı daha yukarılara taşıyacağız, bunun sözünü veriyorum, gerçekleştirdiğimiz önemli icraatlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi. 
ALTINTAŞ'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ
GÖKHAN ALTINTAŞ
SELİM MALKOÇ  
TÜRKSEN KOÇ  
MUSTAFA ZORCU 
ALİ SAİT BAYRAM 
MUSTAFA NURİ UZUN
 SÜLEYMAN KESKİN 
ENES ALTUNTAŞ 
FATİH YAVUZ  
KADİR KAYA
İSMAİL KURT  
RECEP AVCI 
KENAN AYDIN 
NACİ AYDIN 
MURAT ASLANTÜRK 
HAMİDE HACIÖMEROĞLU 
ZİYA TOPAL 
HAKAN BAYRAKTAR 
İLHAN ŞEN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.