Altıntaş yeniden aday

Spor 28.12.2016 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Altıntaş yeniden aday

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, işletmeciliğini yaptığı Değirmen Cafe’de bugün Gebze Spor Basınını ağırladı. 7 Ocak’ta gerçekleştirecekleri olağan genel kurul öncesinde aday olduğunu deklare eden mevcut başkan Altıntaş, sosyal sorumluluk projeleri ile orantılı bir dernek olduklarını ifade etti.

  BAŞKAN ALTINTAŞ 7 OCAK’TAKİ KONGREDE YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI     Görevlerinin her şeyden önce Trabzonspor sevgisini aşılamak olduğunu kaydeden Altıntaş, “2 yıldır başkan olarak görevdeyim. Bu süreç içerisinde düzenlediğimiz etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerine 250 Bin TL para harcadık. Geçtiğimiz Pazartesi günü Of ve Çaykara’da ilköğretim okul öğrencilerine dağıtılmak üzere kıyafetler götürdük. O çocukların sevinçlerini görünce gözlerimiz doldu, mutlu olduk. Şubat ayında Ağrı Doğubayazıt ve Kars Sarıkamış ilçelerinde belirlediğimiz okullara da yardım götüreceğimiz. Buradaki amacımız yoksul öğrencilerimizi sevindirmek ve onlara Trabzon sevgisi aşılamak” dedi.  HARUN KAYA ARKADAŞIM, DOSTUM  Derneğin kurucu başkanı Harun Kaya ile aralarında bir sorun varmış gibi bir algı yaratıldığını dile getiren Altıntaş, “Harun Kaya benim arkadaşım, dostum. Daha ötesine gidersek uzaktan akrabalığımız da var. Aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlar var. Kendisiyle kongre öncesi istişare yaptık” diyerek çıkan söylentilere nokta koydu. Yapmak isteyip de yapamadıkları şeylerini olduğunu dile getiren Altıntaş, “Eksiklerimiz, hatalarımız elbette var. Örneğin sosyal medyayı iyi kullanamadık. Yeni dönemde her şey farklı olacak. 7 Ocak’ta Holiday Inn Otel’de düzenleyeceğimiz kongrede adayız. Her şey Trabzonspor için” diye konuştu.
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, işletmeciliğini yaptığı Değirmen Cafe’de bugün Gebze Spor Basınını ağırladı. 7 Ocak’ta gerçekleştirecekleri olağan genel kurul öncesinde aday olduğunu deklare eden mevcut başkan Altıntaş, sosyal sorumluluk projeleri ile orantılı bir dernek olduklarını ifade etti.

 

BAŞKAN ALTINTAŞ 7 OCAK’TAKİ KONGREDE YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

 

 

Görevlerinin her şeyden önce Trabzonspor sevgisini aşılamak olduğunu kaydeden Altıntaş, “2 yıldır başkan olarak görevdeyim. Bu süreç içerisinde düzenlediğimiz etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerine 250 Bin TL para harcadık. Geçtiğimiz Pazartesi günü Of ve Çaykara’da ilköğretim okul öğrencilerine dağıtılmak üzere kıyafetler götürdük. O çocukların sevinçlerini görünce gözlerimiz doldu, mutlu olduk. Şubat ayında Ağrı Doğubayazıt ve Kars Sarıkamış ilçelerinde belirlediğimiz okullara da yardım götüreceğimiz. Buradaki amacımız yoksul öğrencilerimizi sevindirmek ve onlara Trabzon sevgisi aşılamak” dedi. 

HARUN KAYA ARKADAŞIM, DOSTUM 

Derneğin kurucu başkanı Harun Kaya ile aralarında bir sorun varmış gibi bir algı yaratıldığını dile getiren Altıntaş, “Harun Kaya benim arkadaşım, dostum. Daha ötesine gidersek uzaktan akrabalığımız da var. Aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlar var. Kendisiyle kongre öncesi istişare yaptık” diyerek çıkan söylentilere nokta koydu. Yapmak isteyip de yapamadıkları şeylerini olduğunu dile getiren Altıntaş, “Eksiklerimiz, hatalarımız elbette var. Örneğin sosyal medyayı iyi kullanamadık. Yeni dönemde her şey farklı olacak. 7 Ocak’ta Holiday Inn Otel’de düzenleyeceğimiz kongrede adayız. Her şey Trabzonspor için” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.