ANDIZ: “BİZ SEVDİKÇE SİZ KUDURACAKSINIZ”

Siyaset 22.07.2018 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ANDIZ: “BİZ SEVDİKÇE SİZ KUDURACAKSINIZ”

CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’dan Atatürk’e hakaret eden İnci’ye sert tepki

Önceki gün Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette paylaşan Safiye İnci, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Videonun yayınlamasından sonra yüzlerce kişi Safiye İnci'yi protesto ederek tutuklanmasını istedi. İnci’ye bir tepki de CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’dan geldi. Önceki gün, Anıtkabir'in önünde çektiği video ile Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci, sosyal medyada büyük tepki aldı. Twitter'da binlerce mesaj atarak İnci'nin tutuklanmasını isteyen vatandaşlar #SafiyeinciTutuklansın başlığı ile protestolarını paylaştı. CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız da bu olaya büyük tepki gösterdi. Andız sosyal medyada, “Biz sevdikçe siz kuduracaksınız. #SafiyeinciTutuklansın” yazarak tepkisini dile getirdi. Ankara Başsavcılığı, sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlattı. İnci hakkında yakalama kararı çıktı. ANDIZ, “BİZ SEVDİKÇE SİZ KUDURACAKSINIZ” Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret edip videoda yayınlayacak gücü kendinde bulan bu provokatör kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılmalıdır diyen CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Atatürk’ün ve Cumhuriyetin kadınlara vermiş olduğu hakları asla unutmaması gerekirken hakaret etme gafletinde bulunan, Avrupa ülkelerinden önce seçme ve seçilme hakkı veren medeni kanunu getirerek kadın ve erkek eşittir diyen kurucu liderimize dil uzatan bu kendini bilmez kadına gereken ceza verilmelidir” dedi. Karanlığa ve Cahilliğe karşı bizim en büyük ilham kaynağımız her zaman Mustafa Kemal Atatürk olmuştur diyerek sözlerine devam eden Andız, “Atatürk’e hakaret edenler bilsin ki bu ülkeyi onların karanlık, iğrenç bir o kadar ahlaksız zihniyetine teslim etmeyeceğiz. Biz sevdikçe siz kuduracaksınız” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’dan Atatürk’e hakaret eden İnci’ye sert tepki

Önceki gün Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette paylaşan Safiye İnci, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Videonun yayınlamasından sonra yüzlerce kişi Safiye İnci'yi protesto ederek tutuklanmasını istedi. İnci’ye bir tepki de CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’dan geldi.

Önceki gün, Anıtkabir'in önünde çektiği video ile Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci, sosyal medyada büyük tepki aldı. Twitter'da binlerce mesaj atarak İnci'nin tutuklanmasını isteyen vatandaşlar #SafiyeinciTutuklansın başlığı ile protestolarını paylaştı. CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız da bu olaya büyük tepki gösterdi. Andız sosyal medyada, “Biz sevdikçe siz kuduracaksınız. #SafiyeinciTutuklansın” yazarak tepkisini dile getirdi. Ankara Başsavcılığı, sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlattı. İnci hakkında yakalama kararı çıktı.

ANDIZ, “BİZ SEVDİKÇE SİZ KUDURACAKSINIZ”

Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret edip videoda yayınlayacak gücü kendinde bulan bu provokatör kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılmalıdır diyen CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Atatürk’ün ve Cumhuriyetin kadınlara vermiş olduğu hakları asla unutmaması gerekirken hakaret etme gafletinde bulunan, Avrupa ülkelerinden önce seçme ve seçilme hakkı veren medeni kanunu getirerek kadın ve erkek eşittir diyen kurucu liderimize dil uzatan bu kendini bilmez kadına gereken ceza verilmelidir” dedi. Karanlığa ve Cahilliğe karşı bizim en büyük ilham kaynağımız her zaman Mustafa Kemal Atatürk olmuştur diyerek sözlerine devam eden Andız, “Atatürk’e hakaret edenler bilsin ki bu ülkeyi onların karanlık, iğrenç bir o kadar ahlaksız zihniyetine teslim etmeyeceğiz. Biz sevdikçe siz kuduracaksınız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.