ANİBAL ANADOLU LİSESİ BOŞ GEÇMİYOR!

Spor 21.12.2018 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ANİBAL ANADOLU LİSESİ BOŞ GEÇMİYOR!

İlçemizi sportif alanda bir çok branşta başarı ile temsil eden Gebze ANİBAL Anadolu Lisesi Hentbol branşında da çok farklı

Derince Kapalı spor salonunda yapılan Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonasında Kocaeli Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesini 24-12 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Duman’ın çalıştırdığı ekibimiz, önceki yılarda da Hnetbol branşında ilçemizin gururu oldu. Daha önce iki kez il şampiyonu olan hentbol takımı ilimizi gittiği bölge müsabakalarında da başarı ile temsil etmişti.2017-2018 Eğitim öğretim yılında Kocaeli şampiyonu olarak Zonguldak ilinde katıldığı bölge müsabakalarında Bölge birincisi, ardından Sakarya ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasın da Türkiye 9.su olmuştu. Gebze Anibal Anadolu Lisesinin kapalı spor salonu olmamasına rağmen salon sporlarında başarılı olması, olanak verilince çocuklarımızın neler başarabileceklerinin güzel bir örneği. Okul Müdürü Turan Atilla’da öğrencilerimizin akademik alanda olduğu kadar sosyal faaliyetlerde de başarılı olması bizleri çok mutlu ediyor. Sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerimizin derslerinde de başarılarının arttığını gözlemliyoruz. Öğrenciler bu sayede başarmanın mutluluğunu hissediyor ve istendiği zaman her şeyin mümkün olduğunu görebiliyor. Bizim için en büyük kazanım da bu oluyor şeklinde konuştu.
İlçemizi sportif alanda bir çok branşta başarı ile temsil eden Gebze ANİBAL Anadolu Lisesi Hentbol branşında da çok farklı

Derince Kapalı spor salonunda yapılan Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonasında Kocaeli Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesini 24-12 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Duman’ın çalıştırdığı ekibimiz, önceki yılarda da Hnetbol branşında ilçemizin gururu oldu. Daha önce iki kez il şampiyonu olan hentbol takımı ilimizi gittiği bölge müsabakalarında da başarı ile temsil etmişti.2017-2018 Eğitim öğretim yılında Kocaeli şampiyonu olarak Zonguldak ilinde katıldığı bölge müsabakalarında Bölge birincisi, ardından Sakarya ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasın da Türkiye 9.su olmuştu.

Gebze Anibal Anadolu Lisesinin kapalı spor salonu olmamasına rağmen salon sporlarında başarılı olması, olanak verilince çocuklarımızın neler başarabileceklerinin güzel bir örneği. Okul Müdürü Turan Atilla’da öğrencilerimizin akademik alanda olduğu kadar sosyal faaliyetlerde de başarılı olması bizleri çok mutlu ediyor. Sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerimizin derslerinde de başarılarının arttığını gözlemliyoruz. Öğrenciler bu sayede başarmanın mutluluğunu hissediyor ve istendiği zaman her şeyin mümkün olduğunu görebiliyor. Bizim için en büyük kazanım da bu oluyor şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.