Ankara’dan altın puan 1-1

Spor 29.10.2018 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ankara’dan altın puan 1-1

OKTAY DERELİOĞLU İLE DARICA G.B, 3 MAÇTA 7 PUAN TOPLADI

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 10.haftasında konuk olduğu Etimesgut Belediyespor ile geriye düştüğü maçta 1-1 berabere kalarak zorlu Ankara deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Etimesgut Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan sarı yeşilliler, suni çimde oynanan maçın ilk devresinde varlık gösteremezken, kalesinde 3 kez büyük tehlike atlattı. Karşılamanın ikinci yarısına daha hareketli ve üretken başlayan sarı yeşilliler, buna karşın mücadelenin 53.dakikasında basit bir kademe hatası sonucunda Muhammet Emre Kalkan’ın golüne engel olamayarak 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan sarı yeşilliler, ikinci yarıda oyuna dahil olan Aytaç Deniz’in hücumdaki etkili bindirmeleriyle golün kokusunu verdi. AYTAÇ’TAN BÜYÜK KATKI 72.dakikada Aytaç’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan sarı yeşillilerde Coşkun Yılmaz topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skora eşitlik getirdi:1-1 Beraberlik sonrasında psikolojik üstünlüğü ele alan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, cesur bir futbol ortaya koydu. Galibiyet golü arayan Darıca G.B, Bünyamin ve Aytaç ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından puanını 12’ye yükselten sarı yeşilliler, haftayı 11.sırada tamamladı.
OKTAY DERELİOĞLU İLE DARICA G.B, 3 MAÇTA 7 PUAN TOPLADI

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 10.haftasında konuk olduğu Etimesgut Belediyespor ile geriye düştüğü maçta 1-1 berabere kalarak zorlu Ankara deplasmanından puanla dönmeyi başardı.

Etimesgut Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan sarı yeşilliler, suni çimde oynanan maçın ilk devresinde varlık gösteremezken, kalesinde 3 kez büyük tehlike atlattı. Karşılamanın ikinci yarısına daha hareketli ve üretken başlayan sarı yeşilliler, buna karşın mücadelenin 53.dakikasında basit bir kademe hatası sonucunda Muhammet Emre Kalkan’ın golüne engel olamayarak 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan sarı yeşilliler, ikinci yarıda oyuna dahil olan Aytaç Deniz’in hücumdaki etkili bindirmeleriyle golün kokusunu verdi.

AYTAÇ’TAN BÜYÜK KATKI

72.dakikada Aytaç’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan sarı yeşillilerde Coşkun Yılmaz topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skora eşitlik getirdi:1-1 Beraberlik sonrasında psikolojik üstünlüğü ele alan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, cesur bir futbol ortaya koydu. Galibiyet golü arayan Darıca G.B, Bünyamin ve Aytaç ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından puanını 12’ye yükselten sarı yeşilliler, haftayı 11.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.