ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTILAR!

Gebze 10.12.2015 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTILAR!

TBMM’de Salı Günü yapılan Grup toplantılarını Gebze Bölgesi’nden konukları vardı. Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker ve Dilovası Belediye başkanı Ali Toltar ile İlçe Başkanı Osman Akbulut, grup toplantısını takip ederek vekillerle görüştüler. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve İlçe Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı. Gebze ve Dilovası heyetleri, TBMM’de Salı Günü gerçekleşen Grup toplantılarına eşlik ederek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek TBMM’nin 26.Döneminde başarı dileklerini ilettiler. Ankara’ya çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Dilovası heyeti, TBMM çalışmaları hakkında Milletvekillerinden bilgi aldılar. GRUP TOPLANTISINI TAKİP ETTİLER Grup toplantısı öncesi TBMM’de Milletvekillerini ziyaret eden Gebze ve Dilovası heyetleri, daha sonra AK Parti Genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun grup toplantısını takip ettiler. Ziyaret edilen vekiller arasında yer alan İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman teşekkürlerini iletirken, Bakan Fikri Işık da yeni dönemin başlamasıyla birlikte Kocaeli için verdikleri sözlerin takipçisi olacaklarını ve atılımların tek tek yapılacağını söyledi.

TBMM’de Salı Günü yapılan Grup toplantılarını Gebze Bölgesi’nden konukları vardı. Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker ve Dilovası Belediye başkanı Ali Toltar ile İlçe Başkanı Osman Akbulut, grup toplantısını takip ederek vekillerle görüştüler.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve İlçe Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı. Gebze ve Dilovası heyetleri, TBMM’de Salı Günü gerçekleşen Grup toplantılarına eşlik ederek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek TBMM’nin 26.Döneminde başarı dileklerini ilettiler. Ankara’ya çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Dilovası heyeti, TBMM çalışmaları hakkında Milletvekillerinden bilgi aldılar.

GRUP TOPLANTISINI TAKİP ETTİLER

Grup toplantısı öncesi TBMM’de Milletvekillerini ziyaret eden Gebze ve Dilovası heyetleri, daha sonra AK Parti Genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun grup toplantısını takip ettiler. Ziyaret edilen vekiller arasında yer alan İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman teşekkürlerini iletirken, Bakan Fikri Işık da yeni dönemin başlamasıyla birlikte Kocaeli için verdikleri sözlerin takipçisi olacaklarını ve atılımların tek tek yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.